Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΓΕ Θιναλίου: Ας εξελιχθούμε και λίγο κακό δεν είναι

ΓΕ Θιναλίου
09 Μαΐου 2024 / 15:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι τον Αύγουστο θα συμπληρωθούν 3 χρόνια από όταν ξηλώθηκε το γήπεδο στο Θινάλι για να γίνει αλλαγή συνθετικού χλοοτάπητα, αλλά έχει μείνει στο ΘΑ…

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι τον Αύγουστο θα συμπληρωθούν 3 χρόνια από όταν ξηλώθηκε το γήπεδο στο Θινάλι για να γίνει αλλαγή συνθετικού χλοοτάπητα, αλλά έχει μείνει στο ΘΑ… στο διάστημα αυτό βρέθηκαν και κονδύλια ώστε να «πέσει» ταρτάν για τις ανάγκες του στίβου, αφού στα χωράφια που κάνουν προπόνηση αθλητές και αθλήτριες της Γυμναστικής Ένωσης Θιναλίου, μας θυμίζει Αφρική 100 χρόνια πριν. Τα κονδύλια υπάρχουν, όπως και τα εμπόδια (γραφειοκρατία κλπ) που κάποιοι δεν είναι ικανοί να τα ξεπεράσουν και έχουμε μια τραγική εικόνα σε ένα γήπεδο στολίδι που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Περισσότερο από 150 παιδιά αθλούνται στον ΑΣ Θιναλιακός και ΓΕ Θιναλίου, με το γήπεδο Κασσιόπης να φιλοξενεί τον Θιναλιακό και τα χωράφια στον Αλμυρό την ΓΕΘ. Δικαιολογημένη η ανάρτηση της ΓΕΘ, που την παραθέτουμε χωρίς σχόλια:

«Φωτογραφία από τη σημερινή προπόνηση 6/5/24 των αθλητριών μας που ετοιμάζονται για το διασυλλογικό Κ18 της Κυριακής.

1) Δεν κουνιέται φύλλο εδώ και πολύ καιρό στον Αλμυρό

2) Κατηγορούμε την νεολαία ότι είναι πάνω από ένα κινητό ενώ εμείς την διώχνουμε με τα αχούρια που ονομάζουμε στάδια.

3) Σώσαμε από τους Ρομά-παλιατζήδες (πείτε τους όπως θέλετε) τα σιδερένια μας εμπόδια που ήρθαν να τα πάρουν για παλιοσίδερα.

4) Θα είναι μεγάλη ΗΤΤΑ για την δημοτική αρχή αν δεν γίνει κάτι με το Στάδιο...

Καλά τα έθιμα στο νησί αλλά ας εξελιχθούμε και λίγο κακό δεν είναι..

Χριστός Ανέστη....».

 

ΦΩΤΟ@Γ.Ε.Θ.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια