Σάββατο 22.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με 11 αθλητές-τριες ο Δαμοκλής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα

ΚΑΣ ο Δαμοκλής
17 Απριλίου 2024 / 15:27
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο ΚΑΣ ο Δαμοκλής για μια ακόμη φορά με πολλά παιδιά πήρε μέρος σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και αυτό που μετράει είναι η συμμετοχή, ενώ ακολουθούν οι διακρίσεις.

ΑΘΗΝΑ. Ο ΚΑΣ ο Δαμοκλής για μια ακόμη φορά με πολλά παιδιά πήρε μέρος σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και αυτό που μετράει είναι η συμμετοχή, ενώ ακολουθούν οι διακρίσεις. Τα παιδιά πρέπει να αθλούνται να προσπαθούν και να προχωράνε βήμα-βήμα, αυτό είναι το νόημα του αθλητισμού. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που μπορούν να ξεχωρίσουν, να φτάσουν στις νίκες, στις διακρίσεις, αλλά και αυτοί μέσα από την συμμετοχή τους έχουν προχωρήσει. Ο Δαμοκλής πήρε μέρος σε επτά (7) κατηγορίες με 11 αθλητές και αθλήτριες, δείχνοντας ότι έχει και παρόν και μέλλον, τα καλά πλασαρίσματα των παιδιών στους αγώνες και το ένα χάλκινο μετάλλιο (σε ομαδικό) είναι ένα βήμα προς το καλύτερο, αυτά τα παιδιά μπορούν σίγουρα να πάνε πολύ ψηλότερα.

 

Για τους τελευταίους αγώνες η ενημέρωση του Δαμοκλή:

Με πολυπληθή αποστολή για τον Δαμοκλή ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών - Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων U17, Παμπαίδων - Παγκορασίδων U13 και Ανάπτυξης U10 που πραγματοποιήθηκαν στο ΟΑΚΑ στις 30-31/3 & 6-7/4.

Σε ομαδικό επίπεδο στην κατηγορία των ανδρών , ο αθλητής του συλλόγου μας, Νικόλας Τριβιζάς αποτελώντας μέλος της ομάδας της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας (Δούδος Δημήτρης, Σωτήρης Γεροσίδερης,Τσιμικλής Γιάννης) έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και κατάφερε να ανεβεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο!

Στην κατηγορία των γυναικών, η Ελεονώρα Καββάδα με εκπληκτική εμφάνιση ξεχώρισε και κατέλαβε την θέση ( ανάμεσα σε 49 αθλήτριες) χάνοντας στις λεπτομέρειες την είσοδο της στην οκτάδα. Στα ατομικά, ο Νικόλας Τριβιζάς κατέλαβε την 53η θέση .

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το τελευταίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στο ξίφος ασκήσεως για τον Δαμοκλή αφού οι αθλητές και οι αθλήτριες μας πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις , έδωσαν ελπιδοφόρα μηνύματα , έδειξαν ότι τα καλύτερα έπονται και γέμισαν χαρά και υπερηφάνεια τους γονείς τους και εμάς .

Αναλυτικά οι εξαιρετικές εμφανίσεις των παιδιών μας :

U13 (παμπαίδες): 6ος Μιχάλης Γιάγκος, ξεχώρισε με την είσοδό του στην οκτάδα κι έφτασε λίγο πριν τα μετάλλια, 28ος Σπιτιέρης Σπύρος, 32ος Κωνσταντίνος Ποταμίτης, 45ος Βησσαρίων Δερδεμέζης, 48ος Άρης Σορίλος

U13 (παγκορασίδες): 39η Άγα Μαρία Λουίζα

U17 (Νεάνιδες): 13η Κατερίνα Προβατά

U17 (έφηβοι): 32ος Αιμίλιο Μαλλάνο

U10 (ανάπτυξης): 21ος Ωρίωνας Περδικούρης

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας για την εξαιρετική τους εμφάνιση σε όλη την αγωνιστική χρονιά που διανύσαμε για την παραδειγματική αγωνιστικότητά τους και το ήθος τους . 

Μεγάλη ευγνωμοσύνη στους γονείς που αποτελούν το στήριγμα κάθε προσπάθειας .

 

ΦΩΤΟ@ΚΑΣ Ο ΔΑΜΟΚΛΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια