Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έχασε στη Ζάκυνθο 3-0 ο Αστέρας και μπήκε σε περιπέτειες

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
07 Απριλίου 2024 / 15:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ήταν ένα ματς που και οι γηπεδούχοι ήθελαν πολύ για να «κλειδώσουν» την παραμονή τους στην κατηγορία, όπως και ο Αστέρας που πήγε για να πάρει έστω ένα βαθμό.

Ο Αστέρας Πετριτή έχασε το πρωί της Κυριακής στη Ζάκυνθο από την ομώνυμη ομάδα με 3-0, στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής και μπαίνει σε περιπέτειες σε ότι έχει σχέση με την παραμονή του, θέλει πολύ προσοχή ως το τέλος.

Ήταν ένα ματς που και οι γηπεδούχοι  ήθελαν πολύ για να «κλειδώσουν» την παραμονή τους στην κατηγορία, όπως και ο Αστέρας που πήγε για να πάρει έστω ένα βαθμό.

Η ομάδα της Κέρκυρας ξεκίνησε με πολύ προσοχή στα μετόπισθεν, ήθελε να πάρει αποτέλεσμα και ήταν πολύ καλή στο αμυντικό κομμάτι σε όλο το α΄ μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν μόλις μια καλή στιγμή στο 35΄όταν σουτ του Ρίβας πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 19΄ο Κοιλιάρας θα μπορούσε να βάλει μπροστά στο σκορ τον Αστέρα, αλλά το σουτ από καλή θέση έστειλε λίγο έξω τη μπάλα.

Στην επανάληψη η Ζάκυνθος στην πρώτη καλή στιγμή της στο 55΄σκόραρε  με τον Τσιμέλι με σουτ από πλάγια και άλλαξαν όλα. Ο Αστέρας που στερήθηκε των υπηρεσιών του Κ. Γεωργακόπουλου, που θα βοηθούσε πολύ επιθετικά, προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά χωρίς σημαντική φάση κυλούσε το ματς ως το 75΄όταν ο Γουσέτης με σουτ έκανε το 2-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Τσιμέλι και πάλι με σουτ από κοντά ολοκλήρωσε το θρίαμβο για την ομάδα του, έκανε το 3-0  και της εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή στην κατηγορία.

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Στ. Καραμαλίκης): Δήμας, Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης, Γουσέτης, Τσουκαλάς, Τσιμέλι, Ρίβας, Τζατζανάς, Τσίγκρηλας, Στύλλα Τελέν

Αστέρας Πςετριτή (Ι. Σφακιανάκης): Τζαφέστας, Μεντής, Ρουμελιώτης, Γαρδικιώτης, Πούλος, Κρητικός, Γεωργοπάλης, Κοιλιάρας, Γκασίδης, Στεργίου Π., Λούβρος.

ΦΩΤΟ@ Αντώνης Καρύδης

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια