Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλυπητήρια για Τ. Γαβαλά από Σ. Καλογιάννη και ΕΠΣΚ

Τάκης Γαβαλάς
05 Μαρτίου 2024 / 15:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η αναγγελία θανάτου του παλιού τερματοφύλακα και πρώην προέδρου του Ολύμπου Τάκη Γαβαλά συγκίνησε πολύ και τον αθλητικό κόσμο του νησιού, που το εξέφρασαν με δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αναγγελία θανάτου του παλιού τερματοφύλακα και πρώην προέδρου του Ολύμπου Τάκη Γαβαλά συγκίνησε πολύ και τον αθλητικό κόσμο του νησιού, που το εξέφρασαν με δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά αυτά του κ. Σπύρου Καλογιάννη, του ανθρώπου που άφησε το δικό του στίγμα στο Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και ο οποίος αν και κάτοικος Αθηνών δεν ξεχνάει ποτέ την Κέρκυρα που υπεραγαπά, αλλά και της Ένωσης την οποία υπηρέτησε από το πόστο του παρατηρητή.

 

Συλλυπητήριο Σπ. Καλογιάννη

 

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο του πρώην προέδρου του Ολύμπου Τάκη Γαβαλά. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στον Ιστορικό Σύλλογο του Ολύμπου. Καλό Παράδεισο να έχει.

 

Συλλυπητήριο ΕΠΣ Κέρκυρας

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Τάκη Γαβαλά καθώς και στην οικογένεια του Ολύμπου, για τον θάνατο του πρώην Προέδρου του ο οποίος διετέλεσε και παρατηρητής της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Αιωνία η μνήμη του.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια