Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τετάρτη 6 Μαρτίου η τακτική Γ.Σ. της Ένωσης

Τετάρτη 6 Μαρτίου η τακτική Γ.Σ. της Ένωσης
05 Μαρτίου 2024 / 15:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Γ.Σ. έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 6μ.μ. και η διοργανώτρια ανακοίνωσε τις ομάδες που έχουν δικαίωμα λόγου και ψήφου σε αυτήν και είναι:

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου στο ΕΑΚΚ (πίσω από το κλειστό) θα γίνει Τετάρτη 6/3/2024 η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κέρκυρας, με θέμα τους απολογισμούς (Διοικητικό, Οικονομικό) του 2023 και τον Προϋπολογισμό του 2024.

Η Γ.Σ. έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 6μ.μ. και η διοργανώτρια ανακοίνωσε τις ομάδες που έχουν δικαίωμα λόγου και ψήφου σε αυτήν και είναι:

Οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής, Αστέρας Πετριτή, ΑΕ Λευκίμμης και ΑΕ Κανονιού(γυναικεία)

Οι ομάδες (όλες) που μετέχουν στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ Αναγέννηση Περιβολίου, ΟΦΑΜ, Όλυμπος, ΑΟ Κέρκυρα, Μπενίτσες, Θιναλιακός, Κερ. Αγ. Νικολάου, ΑΟ Παξοί, Κρόνος Αργυράδων, ΠΑΟ Σφακιανάκης, Αχιλλέας Νυμφών, Βολίδα, Ομόνοια, ΑΕ Φαιάκων

Οι ομάδες (όλες) που μετέχουν στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ, Ολυμπιάδα Καρουσάδων, Οδυσσέας Αυλιωτών, Ηρακλής Σφακερών, Μ. Αλέξανδρος, ΑΟ Φοίνικες, Ηρακλής Αγ. Δέκα, Δίας Κασσιόπης, ΑΟ Κάβος, Ατρόμητος Στρογγυλής, Εθνικός Περουλάδων, ΑΕ Καναλίων, Αστέρας Σπαρτύλα, ΑΠΣ Θύελλα, ΑΟ Βασιλάτικα.

Ακόμα δικαίωμα συμμετοχής και ψήφους στη ΓΣ έχουν ο Ορφέας και η ΠΑΣ Ιόνια Ακαδημία (ΡΟΜΑ) που μετέχουν στα πρωταθλήματα ανάπτυξης (υποδομών) καθώς και ο Κεραυνός Δραγωτινών που φέτος μπορεί να μην δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα, αλλά έπαιζε την περασμένη σεζόν και με βάση τον κανονισμό μπορεί αν μετέχει και αυτός.

Θα είναι μια ενδιαφέρουσα ΓΣ, θα δούμε πως τα σωματεία που εξέφρασαν τον τελευταίο χρόνο κάποια παράπονα θα τοποθετηθούν στη ΓΣ και θα ψηφίσουν στη συνέχεια.

 

Από την περσινή (2023) τακτική Γ.Σ. της Ένωσης ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια