Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θα μετρήσει τις δυνάμεις του στην Ιταλία ο Σ. Τσιάβος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
28 Φεβρουαρίου 2024 / 16:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν ανοίξει τα φτερά τους και αγωνίζονται στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και αυτό βοηθάει ώστε τα βλέμματα των ευρωπαϊκών ομάδων να στρέφονται όλο και περισσότερο σε Έλληνες ποδοσφαιριστές.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν ανοίξει τα φτερά τους και αγωνίζονται στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και αυτό βοηθάει ώστε τα βλέμματα των ευρωπαϊκών ομάδων να στρέφονται όλο και περισσότερο σε Έλληνες ποδοσφαιριστές. Έτσι το «μάτι» της Τζένοα είδε τον νεαρό ταλαντούχο Σπύρο Τσιάβο και του ζήτησε να πάει τον επόμενο μήνα για δοκιμαστικά. Φυσικά οι Ιταλοί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές τους και ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπορεί να τους πείσει ότι αξίζει μια θέση, στη νεανική ομάδα αρχικά και στη συνέχεια στην προώθησή του στην επαγγελματική.

Ο Σπύρος Τσιάβος που είναι 18 χρόνων και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, από τις Ακαδημίες του Ι. Σφακιανάκη δόθηκε στον Αστέρα Πετριτή την περασμένη αγωνιστική σεζόν και δυο χρονιές τώρα παίζει στην Γ΄ Εθνική με μεγάλη επιτυχία, έχει δείξει τις δυνατότητές του, η κλήση του δε από μια Ιταλική επαγγελματική ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία, είναι ίσως μια ευκαιρία ζωής.

Ο Αστέρας Πετριτή που τις δυο αυτές σεζόν με προπονητή τον Γιάννη Σφακιανάκη κάνει μια πολύ καλή παρουσία στην Γ΄ Εθνική, με υπερηφάνεια ανακοίνωσε την κλήση του Σ. Τσιάβου:

Αγαπητοί φίλοι

Είμαστε υπερήφανοι να ανακοινώσουμε ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής μας, Σπύρος Τσιάβος, γεννημένος το 2006, έχει κληθεί για δοκιμή από την Ιταλική ομάδα Genoa, τον ερχόμενο Μάρτιο.

Η πορεία του Σπύρου είναι εξαιρετικά ενδεικτική περίπτωση υπομονής και προσπάθειας. Μέσα από αμέτρητες ώρες προπονήσεων και δουλειάς, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κατάκτηση αυτή τη σημαντική ευκαιρία.

Αυτή η εξέλιξη αντανακλά το πάθος και την αφοσίωσή μας ως Αστέρας Πετριτή, να προωθούμε τα ταλέντα μας. Είναι μια αναγνώριση της αντοχής και της αποφασιστικότητας του Σπύρου και μας γεμίζει υπερηφάνεια και χαρά.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ο Σπύρος Τσιάβος υπήρξε μέλος των τμημάτων της ακαδημίας και στη συνέχεια της πρώτης ομάδας του ΠΑΟ Σφακιανάκη, από όπου και τον πήραμε στην ομάδα μας.

Παρά τη νεαρή του ηλικία, ο Σπύρος έχει ήδη αποδείξει το ταλέντο και την αξία του με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Η στήριξη που του παρέχει ο ΑΟ Αστέρας Πετριτή, με τον προπονητή Ι. Σφακιανάκη και τον γυμναστή Φ. Τάντη, τον βοήθησε να αναπτύξει τις δεξιότητές του και να εξελιχθεί σε έναν αθλητή με μεγάλες δυνατότητες.

Η δοκιμή από την ομάδα της Genoa αποτελεί μια ευκαιρία για τον Σπύρο να αποδείξει το ταλέντο και την αξία του σε ένα διεθνές περιβάλλον. Εμείς ως σωματείο, τον στηρίζουμε πλήρως και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

ΑΟ Αστέρας Πετριτή

 

ΦΩΤΟ@ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια