Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε Καμπ της Εθνικής η Ίρις Χατζηγεωργίου

Υδατοσφαίριση
07 Φεβρουαρίου 2024 / 16:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Εθνική ομάδα είναι το όνειρο κάθε αθλητή-τριας και η Ίρις που έχει ξεχωρίσει πήγε πολλές φορές στα καμπ της Εθνικής σαν αθλήτρια του ΝΑΟΚ, ήταν στις καλύτερες Ελληνίδες (της ηλικίας της) και συνεχίζει να είναι.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανδρώθηκε στον ΝΑΟΚ η Ίρις Χατζηγεωργίου, κόρη του προπονητή και παλιού άσσου του Ομίλου Γιώργου, αλλά πήρε τη φετινή σεζόν μεταγραφή στον Εθνικό Πειραιώς. Η ομάδα του Πειραιά έχει τεράστια ιστορία στο πόλο, παίζει στην Α1 και η Ίρις που είναι μια σπουδαία παίκτρια, μπορεί μέσα από τον Εθνικό να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο. Η Εθνική ομάδα είναι το όνειρο κάθε αθλητή-τριας και η Ίρις που έχει ξεχωρίσει πήγε πολλές φορές στα καμπ της Εθνικής σαν αθλήτρια του ΝΑΟΚ, ήταν στις καλύτερες Ελληνίδες (της ηλικίας της) και συνεχίζει να είναι. Έτσι σε νέο καμπ αξιολογήσεων για Κορασίδες (Κ16)που πραγματοποιούνται το τριήμερο 9-11 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Λαιμό είναι στις κλήσεις της Εθνικής, όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. Ξεχωριστή επιτυχία για την νεαρή Κερκυραία κορασίδα αθλήτρια, που θα φτάσει και στην Εθνική γυναικών αν συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο.

 

Οι αθλήτριες που Κλήθηκαν:

Δασκαλάκη, Μουστάκα, Μπιτσάκου Αφρ., Παπανδρέου (ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ), Σαλταμανίκα (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Βελέντζα, Χατζηγεωργίου (ΕΘΝΙΚΟΣ), Κεπενού, Κοντάκου (ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ), Βάλβη, Καπετοπούλου, Κρασσά, Λουπάκη, Ντούλη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κουνδουράκη (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ), Παπαδοπούλου, Χέλμη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Δροσοπούλου, Καραγιάννη, Λαμπροπούλου, Μοροχλιάδου, Μούζη, Σταυρίδου (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μπίκου, Σαλέχ (ΠΑΟΚ).

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια