Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υδατοσφαίριση: Μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία του ΝΑΟΚ, 9-3 στο Μαρούσι

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
13 Ιανουαρίου 2024 / 17:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ομάδα του Σπ. Καρδόνα ήταν εξαιρετική στην άμυνα, δέχθηκε μόλις τρία τέρματα, παράλληλα δε παίζοντας με μεθοδικότητα και έχοντας απόλυτα τον έλεγχο του ματς έφτασε στην επικράτηση

Ο ΝΑΟΚ, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορία ανδρών,  πήρε μεγάλο διπλό στο Μαρούσι το απόγευμα του Σαββάτου 13/1, επιβλήθηκε των γηπεδούχων με 9-3, έχοντας σε σπουδαία μέρα τον Αντ. Ξενάκη που πέτυχε και τέσσερα (4) τέρματα. Ο ΝΑΟΚ προηγήθηκε 2-5 στο ημίχρονο και είναι χαρακτηριστικό ότι στο β΄ μέρος δέχθηκε μόλις ένα τέρμα.

Η ομάδα του Σπ. Καρδόνα ήταν εξαιρετική στην άμυνα, δέχθηκε μόλις τρία τέρματα, παράλληλα  δε παίζοντας με μεθοδικότητα και έχοντας απόλυτα τον έλεγχο του ματς έφτασε στην επικράτηση, κάτι που ήταν ο μοναδικός στόχος και δείχνει τις μεγάλες φετινές δυνατότητες του Ομίλου. Άλλωστε θέλει να μπει στα πλέι οφ ανόδου και χρειάζεται τέτοια ματς να τα κερδίζει.

Να σημειώσουμε, ότι για τον ΝΑΟΚ αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από καιρό ο Δημήτρης Τίγκας, που θα είναι σημαντική βοήθεια στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-3, 1-1, 0-3.

Μαρούσι (Θοδωρής Καστανάκης): Σιάχος, Μπεκές, Δημητρούλης, Λέκκας, Χριστοφορίδης 1, Ιερωνυμάκης, Βλαχογιάννης 1, Καφαντόγιας, Κουφόπουλος 1, Τσιμιδάκης 1, Πισσίας, Ζώχιος, Γεωργίου, Ζιάβας, Μπούκος.

ΝΑΟ Κέρκυρας (Σπύρος Καρδόνας): Μάμαλης, Βέλιος, Ξενάκης 4, Γιαννιώτης 1, Κουλιεράκης 2, Γκότσης 2, Μπρέντανος, Κατσαρός, Γλούμης, Τίγκας, Μελιδωνιώτης.

ΦΩΤΟ@ ΝΑΟΚ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια