Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωσε Χρ. Αγγέλη η ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
17 Δεκεμβρίου 2023 / 10:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Χρήστο Αγγέλη!

Την περασμένη Τρίτη 12 Δεκέμβρη ήλθε στο νησί μας ο έμπειρος προπονητής Νίκος Ζαλίκας για να αναλάβει την ΑΕ Λευκίμμης και εθεωρείτο σίγουρος, αλλά… ποτέ μη λες ποτέ, αν επίσημα δεν ενημερώσει η ομάδα και δεν το έκανε ποτέ, αντίθετα το απόγευμα του Σαββάτου ανακοίνωσε τον Χρήστο Αγγέλη σαν νέο προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Π. Κορομπόκη. Οι πληροφορίες λένε ότι για οικογενειακούς λόγους ο Ν. Ζαλίκας δεν μπορούσε να μείνει στο νησί, έτσι η ΑΕΛ στράφηκε αλλού και επέλεξε τον μέχρι πρότινος προπονητή της Αναγέννησης Άρτας, ενημερώνοντας γι αυτό.   

Δελτίο τύπου

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Χρήστο Αγγέλη!
Ο νέος μας προπονητής γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από τα Ιωάννινα. Από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στον πάγκο της Αναγέννησης Άρτας. Από το 2014 και για 9 χρόνια είχε υπό τις εντολές του τα τμήματα Κ17, Κ19 και Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα με πολλές επιτυχίες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Superleague.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ κι ευχόμαστε να ζήσουμε μαζί πολλές και όμορφες στιγμές.

Επίσης η διοίκηση της ομάδας δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στον Π. Κορομπόκη ο οποίος στην 7χρονη πορεία της ομάδας στην Γ΄ Εθνική, ήταν στον πάγκο της τα περισσότερα παιγνίδια από κάθε άλλο. Έτσι τον αποχαιρέτησε με το παρακάτω δελτίο τύπου:

Η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης ευχαριστεί θερμά τον πρώην προπονητή μας Παναγιώτη Κορομπόκη για την προσφορά του στην ομάδα μας!

Ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια συνεισέφερε τα μέγιστα ώστε το οικοδόμημα της ΑΕΛ να γίνει ακόμα μεγαλύτερο και να εδραιωθεί στη Γ' Εθνική κατηγορία.

ΦΩΤΟ@ ΑΕ Λευκίμμης,  ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ, Χρ. Αγγέλης

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια