Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ν. Ζαλίκας νέος προπονητής της ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
14 Δεκεμβρίου 2023 / 12:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Είναι από την Κατερίνη, είδε την περασμένη Κυριακή την ΑΕΛ κόντρα στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και μετά δυο μέρες ήλθε Κέρκυρα

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση μένει (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) για τον νέο προπονητή της ΑΕ Λευκίμμης, που μπορεί να ανακοινωθεί και αργότερα. Ο Νίκος Ζαλίκας είναι ο εκλεκτός της ΑΕΛ, αφού ήδη είναι από την Τρίτη 12 Δεκέμβρη στο νησί για το λόγο αυτό. 

Είναι από την Κατερίνη, είδε την περασμένη Κυριακή την ΑΕΛ κόντρα στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και μετά δυο μέρες ήλθε Κέρκυρα. Πρόκειται για έμπειρο τεχνικό με θητεία και στην Γ΄ αλλά και στην Β΄ Εθνική και έρχεται να βοηθήσει να μείνει η ΑΕΛ στην κατηγορία.

Είναι 62 ετών και έχει καθίσει στον πάγκο του Πιερικού, της Καλαμάτας, της Καβάλας, του Πανσερραϊκού, της Λαμίας, της Νίκης Βόλου, του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Υπήρξε βοηθός και σε ομάδες της Super League ΠΑΟΚ, Άρης, Ολυμπιακός, ενώ τελευταία ζούσε  στην Γερμανία όπου ήταν και τεχνικός ομάδων μικρότερων κατηγοριών.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια