Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υδατοσφαίριση: Ξεκίνημα με το αριστερό, ΝΑΟΚ - Άρης Θεσσαλονίκης 7-11

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
03 Δεκεμβρίου 2023 / 19:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μπορεί το ξεκίνημα να μην ήταν καλό, όμως η ομάδα του Σπ. Καρδόνα τηρουμένων των αναλογιών πήγε καλά στο ματς και σίγουρα οι εμφανίσεις θα είναι ακόμη καλύτερες στη συνέχεια.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πρεμιέρα είχαμε του πρωταθλήματος Α2 ανδρών στην υδατοσφαίριση με τον ΝΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη Θεσσαλονίκης από τον οποίο έχασε με 7-11. Μπορεί το ξεκίνημα να μην ήταν καλό, όμως η ομάδα του Σπ. Καρδόνα τηρουμένων των αναλογιών πήγε καλά στο ματς και σίγουρα οι εμφανίσεις θα είναι ακόμη καλύτερες στη συνέχεια.

Μην ξεχνάμε ότι έχει τέσσερις νέους παίκτες, ότι οι προπονήσεις γίνονται σε δυο γκρουπ, Κέρκυρα και Αθήνα και δεν έκανε τα απαραίτητα φιλικά προετοιμασίας, έτσι ώστε να υπάρχει ομοιογένεια στην ομάδα και «αυτοματισμοί». Παρ΄ όλα αυτά η προσπάθεια των παικτών ήταν καλή, λίγη προσοχή στην τελική προσπάθεια και λίγο καλύτερη άμυνα έφταναν για διεκδικήσει τη νίκη ο Όμιλος.

Ο Άρης έδειξε έτοιμος, για να πρωταγωνιστήσει στον Βόρειο Όμιλο, αλλά εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες, κυρίως ότι ο ΝΑΟΚ δεν είναι έτοιμος. Βέβαια η ομάδα της Θεσσαλονίκης που προηγήθηκε 0-1, 1-3 και έκλεισε 2-3 το οκτάλεπτο, δεν έχασε δε την πρωτοπορία σε όλη τη διάρκεια του ματς, ενώ στο ημίχρονο ήταν 3-4 μπροστά στο σκορ.    

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 1-3, 3-4

ΝΑΟ Κέρκυρας (Σπ. Καρδόνας): Μάμαλης, Βέλιος, Κουλούρης, Γκότσης 1, Γιαννιώτης, Κουλιεράκης 5, Κατσαρός, Μπρεντάνος, Κασίμης, Γλούμης 1, Οικονόμου, Μελιδονιώτης, Καψοκαβάδης, Δοϊκας, Καρδόνας Αλ.

Άρης Θεσσαλονίκης (Κ. Παυλίδης): Σαλαμάνης, Φωτίου, Καλαμποκάς, Ζιούτας, Γκοτσόπουλος, Αλιαπούλιος 1, Παπαδόπουλος 4, Παυλίδης Ευγ. 3, Βόλφης, Μπασέλ 1, Σολογάνης 1, Σιώπκας 1, Κούστας, Τάτσης, Ταγρές

 

Τα αποτελέσματα (1η αγων.) 

ΝΟ Λάρισας – ΓΣ Ηλιούπολης                     13-9

Νηρέας Χαλάνδρίου – ΟΥΚ Βόλου             8-7

ΝΑΟ Κέρκυρας – Άρης Θεσσαλονίκης      7-11

ΠΑΣ Φοίβος – Μαρούσι                               11-9

 

Επόμενη (2ς αγωνιστική)

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Λάρισας

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

ΝΑΟ Κέρκυρας – Νηρέας Χαλανδρίου

Άρης Θεσσαλονίκης – ΑΣ Μαρούσι

ΓΣ Ηλιούπολης – ΠΑΣ Φοίβος

 

ΦΩΤΟ@ ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ, από το σημερινό ματς του ΝΑΟΚ με τον Άρη

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια