Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με 5 αγώνες η 2η φάση του Κυπέλλου «Στ. Σαββανής»

«Σταύρος Σαββανής»
07 Nov 2023 / 15:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η 2η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής» θα γίνει την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, με τη διεξαγωγή των πέντε από τους έξι αγώνες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής» θα γίνει την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, με τη διεξαγωγή των πέντε από τους έξι αγώνες. Και αυτό γιατί το ματς ανάμεσα σε ΑΕ Φαιάκων και Κρόνο Αργυράδων θα γίνει σε άλλη ημερομηνία.

Να σημειώσουμε ότι στη 2η φάση είχαν περάσει συνολικά 14 ομάδες (ΑΕ Λευκίμμης, Αστέρας Πετριτή, ΟΦΑΜ, Αναγέννηση Περιβολίου, Θιναλιακός, Κεραυνός Αγ. Νικολάου, Κρόνος, ΑΕ Φαιάκων, ΑΟ Κέρκυρα, Ολυμπιάδα, ΑΟ Φοίνικες, Ομόνοια, ΠΑΟ Σφακιανάκης Β, Εθνικός Περουλάδων).

Τυχερές στην κλήρωση ήταν Αναγέννηση Περιβολίου και Θιναλιακός, που πέρασαν στους προημιτελικούς (8), εκεί όπου θα βρεθούν και οι έξι νικήτριες των ζευγαριών της κλήρωσης. Στη φάση(2η) αυτή οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση που δεν θα έχουμε νικητή στην κανονική διάρκεια του ματς, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί ο νικητής θα βγει από την διαδικασία των πέναλτι. Για το λόγο αυτό και τα παιγνίδια θα ξεκινήσουν στις 2.30μ.μ. πλην ενός.

Με βάση την προκήρυξη αν δυο ομάδες είναι σε διαφορετική κατηγορία, γηπεδούχος ομάδα θα είναι αυτή που παίζει στην μικρότερη, ενώ σε περίπτωση που ανήκουν στην ίδια κατηγορία, γηπεδούχος είναι αυτή που βγήκε πρώτη από την κληρωτίδα.

 

Πρόγραμμα κυπέλλου 2η φάση

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 ώρα 14:30

18.00 ΠΑΟ Σφακαινάκης Β – Αστέρας Πετριτή

Διαιτητές: Γιούργας, Γκιόκας, Αγιώτατος

Κεραυνός Αγ. Νικλολάου – ΑΕ Λευκίμμης

Διαιτητές: Δράμπαλος, Βασιλείου, Σακκάς

Ολυμπιάδα Καρουσάδων – ΟΦΑΜ

Διαιτητές: Φαλτάκας, Μιχαλάς, Κουρτέσης

Εθνικός Περουλάδων – ΑΟ Κέρκυρα

Διαιτητές: Τόμπρος, Βλάσσης, Μπαλός

ΑΟ Φοίνικες – Ομόνοια

Διαιτητές: Γιούργας, Σατκλίφ, Αρβανιτάκης

 

Από το ματς Κυπέλλου της 1ης φάσης ανάμεσα σε Όλυμπο και ΑΕΛ ΦΩΤΟ@ΣΠ. ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια