Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα Γιάννενα για τον Μάκη Μαρούλη οι παλαίμαχοι του Ολύμπου

Μάκης Μαρούλης
24 Οκτωβρίου 2023 / 18:27
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι παλαίμαχοι του Ολύμπου με μια αποστολή 20 ατόμων βρέθηκαν εκεί

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας από τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τον Όλυμπο τη δεκαετία του ΄90 ήταν ο Μάκης Μαρούλης, εξαιρετικός μέσος και χαρακτήρας διαμάντι. Δυστυχώς έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής, αλλά οι φίλοι του, καθώς και οι ομάδες στις οποίες έπαιξε δεν τον ξέχασαν.

Την Δευτέρα 23/10/2023 η Θύελλα Κατσικά, ομάδα που φόρεσε τη φανέλα της διοργάνωσε ένα μίνι τουρνουά στη μνήμη του όμορφου αυτού ανθρώπου, στο γήπεδό της,  με τη συμμετοχή των ομάδων Παλαιμάχων της, όπως και της Πρέβεζας, του ΠΑΣ Γιάννενα και του Ολύμπου Κέρκυρας.

Ένα τουρνουά όπου οι ομάδες έδωσαν αναμνηστικά στην οικογένειά του που βρέθηκε στο γήπεδο, ευχαριστώντας όλες τις ομάδες και κάθε ποδοσφαιρική ξεχωριστά που τίμησαν τη μνήμη του.

Οι παλαίμαχοι του Ολύμπου με μια αποστολή 20 ατόμων βρέθηκαν εκεί, οι περισσότεροι ήταν συμπαίκτες με τον Μ. Μαρούλη και δεν υπήρχε περίπτωση να μην συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση για έναν παλιό συμπαίκτη, περισσότερο όμως φίλο, που δεν θα ξεχάσουν από το πέρασμα του από την ομάδα.

Φωτο: Οι αρχηγοί των ομάδων (αριστερά του Ολύμπου Δ. Σφήκας) με την οικογένεια του Μ. Μαρούλη μετά τις απονομές

      

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια