Δευτέρα 04.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεργασία του ΝΑΟΚ με το Tec-Pa

ΝΑΟΚ
18 Οκτωβρίου 2023 / 15:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μια συνεργασία που πέτυχε αυτές τις μέρες για το κολυμβητικό τμήμα, θα έχει μακροχρόνια οφέλη και με ανακοίνωσή του ενημερώνει…

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΝΑΟΚ είναι από τα κορυφαία σωματεία της χώρας που ασχολούνται με τον ναυταθλητισμό και καλλιεργούν αρκετά αθλήματα στις τάξεις του. Πάντα προσπαθεί και ψάχνει για το καλύτερο για τη νεολαία και τον αθλητισμό της Κέρκυρας. Μια συνεργασία που πέτυχε αυτές τις μέρες για το κολυμβητικό τμήμα, θα έχει μακροχρόνια οφέλη και με ανακοίνωσή του ενημερώνει…

«Το κολυμβητικό τμήμα του ΝΑΟΚ πρωτοπορεί και ανακοινώνει την συνεργασία του με το Tec-Pa. Στις 21/10, οι κολυμβητές του ΝΑΟΚ θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για την πραγματοποίηση μετρήσεων, μέσω της μεθόδου TecPa.

Αυτή, θεμελιώθηκε από τον διδάκτορα του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ και προπονητή κολύμβησης Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου και περιλαμβάνει την καταγραφή μέσω βιντεοσκόπησης, την ανάλυση και διόρθωση με εξατομικευμένες συμβουλές και ασκήσεις, της κολυμβητικής τεχνικής. Περισσότερες πληροφορίες για την μέθοδο και το ερευνητικό της υπόβαθρο, μπορείτε να βρείτε στο tec-pa.gr.

Με αυτόν τον τρόπο το κολυμβητικό τμήμα αναβαθμίζει την ποιότητα της προπονητικής διαδικασίας, καθώς οι αθλητές θα μπορέσουν μέσω της εξειδικευμένης διόρθωσης της τεχνικής τους, να μεγιστοποιήσουν την απόδοση τους».

 

ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκα το 1979 στην «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Ήμουν στην τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια.