Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τοπικά: Νίκες για Αναγέννηση, Βολίδα σε Α΄ και Μ. Αλέξανδρο, Δία στη Β΄

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
14 Οκτωβρίου 2023 / 19:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Με αγώνες τους δυο αγώνες της Α΄ κατηγορίας που είχαν αναβληθεί το περασμένο Σάββατο και τρεις της Β΄ συνεχίστηκαν σήμερα τα τοπικά πρωταθλήματα. 

Για την Α΄ κατηγορία η πολύ ενισχυμένη φέτος Αναγέννηση Περιβολίου νίκησε δίκαια τον Αχιλλέα Νυμφών που πάλεψε, αλλά έχασε από καλύτερο αντίπαλο. Στο άλλο ματς, η  Βολίδα επέστρεψε με το δεξί στην Α΄ κατηγορία, αφού νίκησε δίκαια και καθαρά εκτός έδρας την ΑΕ Φαιάκων με 3-1. Προηγήθηκε με κεφαλιά του Ν. Σπίνουλα 13΄και δυο λεπτά αργότερα ο Κουρμπανίδης έκανε το 0-2, για να μειώσει με έξοχο σουτ στο 27΄ ο Βασ. Καλούδης. Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους και στο 47΄ με ωραίο γυριστό σουτ ο Κουρμπανίδης έκανε το τελικό 1-3.

Στη Β΄ κατηγορία ο Δίας Κασσιόπης νίκησε εύκολα με 3-0 τον Εθνικό Περουλάδων που δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην πίεση του αντιπάλου. Στο άλλο ματς ο Μ. Αλέξανδρος έκανε την έκπληξη αφού νίκησε στις Καρουσάδες την Ολυμπιάδα με 1-0. Το 3ο ματς της ημέρα Φοίνικες-Ατρόμητος Στρογγυλής ξεκίνησε 6.30 και είναι σε εξέλιξη.

 

Αποτελέσματα

Α΄ Κατηγορία

Αναγέννηση Περιβολίου - Αχιλλέας         2-0

ΑΕ Φαιάκων – Βολίδα                                   1-3

 

Β΄ Κατηγορία

Ολυμπιάδα – Μ. Αλέξανδρος                      0-1

Δίας Κασσιόπης – Εθνικός Περουλάδων   3-0

Φοίνικες – Ατρόμητος Στρογγυλής σε εξέλιξη

Πρόγραμμα

Β΄ Κατηγορία Κυριακή 15/10/2023

ΑΟ Κάβος – Οδυσσέας Αυλιωτών

Διαιτητές: Γιούργας Κ., Βασιλείου, Σακκάς

ΦΩΤΟ@ Γ. Μιχαλιτσιάνος, από το ματς στο γήπεδο της Κασσιόπης ανάμεσα σε Δία και Εθνικό Περουλάδων 

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια