Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ Εθνική: Τους ξέρανε στο 90΄+1, ΑΟ Τρίκαλα - Αστέρας Πετριτή 0-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
14 Οκτωβρίου 2023 / 18:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Κερκυραϊκή ομάδα πήρε τεράστιο διπλό που την βοηθάει και βαθμολογικά και ψυχολογικά στη συνέχεια, ξεραίνοντας τους γηπεδούχους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων

Πηγαίνοντας να παίξει στα Τρίκαλα η ομάδα του Αστέρα Πετριτή δεν είχε τις πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα υπέρ της, αλλά είχε ψυχή και ανέτρεψε κάθε προγνωστικό. Η Κερκυραϊκή ομάδα πήρε τεράστιο διπλό που την βοηθάει και βαθμολογικά και ψυχολογικά στη συνέχεια, ξεραίνοντας τους  γηπεδούχους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τέρμα του Στεργίου Π.

 Οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή και προσπάθησαν σε όλο το ματς να σκοράρουν για να φτάσουν στη νίκη, δεν απείλησαν ιδιαίτερα πλην 2,3 περιπτώσεων,  έχοντας απέναντι έναν πολύ δυνατό Αστέρα που έπαιξε εξαιρετική άμυνα σε όλη τη διάρκεια του ματς. Μάλιστα ο Αστέρας κυνήγησε το γκολ στη κόντρα και τα κατάφερε στο τέλος επιστρέφει δε στο νησί με τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.  

Οι γηπεδούχοι στο α΄ μέρος, είχαν ένα σουτ άουτ στο 15΄ του Βασιλείου και ένα δοκάρι στο 29΄ σε σουτ του Σκόνδρα, ενώ ο Αστέρας ένα καλό σουτ του Κοντομίχη στο 39΄ που έδιωξε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στην επανάληψη πάλι ο Κοντομίχης είχε ένα καλό σουτ λίγο έξω στο 53΄,  ενώ ο Τζαφέστας στο 80΄απέκρουσε σουτ του Βασιλείου και στο 82΄φάουλ του Μαρούδα πέρασε λίγο έξω, όπως και ένα μακρινό σουτ του Κοντομίχη στο 88΄. Στο 90΄+1 ο Τσιάβος βρήκε τοπν Π. Στεργίου στην περιοχή, αυτός πλάσαρε τον Παπαδόπουλο και έκανε το 0-1 που ήταν τελικό σκορ.

Διαιτητές: Αγρίμης, Κουντουράς, Ματσιάς (ΕΠΣ Μακεδονίας).

ΑΟ Τρίκαλα: Παπαδόπουλος, Μάγγος (82′ Μαρούδας) Σκόνδρας Ι., Κωστόπουλος, Μαλάκος, Σαμαντάς, Βασιλείου, Πατρώνης (75′ Κοντογεώργος), Σκόνδρας Ν., Κατσαντώνης, Αλεξίου

Αστέρας Πετριτή: Τζαφέστας, Κοντομίχης, Μεντής (83′ Τσιάβος), Γωγουβίτης, Ρουμελιώτης, Γαρδικιώτης, Γκασίδης, Κρητικός, Κοιλιάρας (71′ Θηραίος), Γεωργακόπουλος, Βλαχόπουλος (36′ Στεργίου).

ΦΩΤΟ@ goal-trikala.gr, από το σημερινό ματς ΑΟ Τρίκαλα –Αστέρας Πετριτή 0-1

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια