Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ το Σάββατο 7/10/2023

τοπικά πρωταθλήματα
06 Οκτωβρίου 2023 / 16:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου θα έχουμε πρεμιέρα των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ

με την διεξαγωγή της 1 ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας, ενώ η Β΄ κατηγορία θα ξεκινήσει μια εβδομάδα αργότερα, αφού λόγω των εκλογών δεν θα γίνουν αγώνες αυτή την Κυριακή.
 
Είναι ένα πρωτάθλημα ίσως δυο ταχυτήτων, με 3,4 ομάδες (Θιναλιακός, ΟΦΑΜ, Όλυμπος, Αναγέννηση) να φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσουν, ίσως μπει ακόμη ο ΑΟ Κέρκυρα σφήνα ανάμεσά τους, κάποιες άλλες θα δώσουν μάχη για γρήγορη και εύκολη παραμονή, με τις νεοφώτιστες (ΑΕ Φαιάκων, Μπενίτσες, Βολίδα, Ομόνοια) να πρέπει να δώσουν κάτι παραπάνω για να συνεχίσουν στην Α΄, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείουμε τις εκπλήξεις.
 
Το ξεκίνημα θα γίνει με πέντε από τα επτά παιγνίδια του προγράμματος, αναβλήθηκαν τα ματς ΑΕ Φαιάκων – Βολίδα και Αναγέννηση Περιβολίου – Αχιλλέας Νυμφών. Το πλέον σημαντικό ματς, ντέρμπι θα λέγαμε είναι αυτό ανάμεσα σε Θιναλιακό και ΟΦΑΜ που θα γίνει στο γήπεδο της Κασσιόπης, αφού για 3 η σεζόν το γήπεδο στην Αχαράβη είναι εκτός λειτουργίας. Είναι δυο ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, όπως και πέρσι, με το ενδιαφέρον μεγάλο για τη νίκη. Να σημειώσουμε ότι πέρσι το αντίστοιχο ματς έγινε στο τέλος του πρωταθλήματος είχε κερδίσει ο ΟΦΑΜ 2-1 σε ένα ματς όμως χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ήδη ήταν πρωταθλητής ο Θιναλιακός.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων, πολλά ματς ξεκινάνε σε διαφορετική ώρα και οι διαιτητές που όρισε η ΕΔ/ΕΠΣΚ.
 
Πρόγραμμα Α ΕΠΣΚ (1η αγωνιστική)
Σάββατο 7/10/2023
16.00 Κρόνος Αργυράδων – ΠΑΟ Σφακιανάκης
Διαιτητές: Κ. Γιούργας, Βασιλείου, Κυπριώτης
12:30 Κεραυνός Αγ. Νικολάου– ΑΟ Παξοί
Διαιτητές: Γιούργας, Βασιλείου, Κυπριώτης
 
15:00 ΑΠΣ Όλυμπος- ΑΠΣ Μπενίτσες
Διαιτητές: Κ. Τόμπρος, Βλάσσης, Αγιότατος
17:45 ΑΟ Κέρκυρα – Ομόνοια
Διαιτητές: Κ. Τόμπρος, Βλάσσης, Αγιότατος
 
16:00 Θιναλιακός – ΟΦΑΜ
Διαιτητές: Χ. Μαργαρίτης, Σάτκλιφ, Μάρτης
 
Φωτο αρχείου/ Από το περσινό ματς ΟΦΑΜ-Θιναλιακού (α΄γύρος 2-2)
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια