Παρασκευή 23.02.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με μετάλλια επέστρεψαν οι κωπηλάτες του ΝΑΟΚ από τα Γιαννιτσά

ΝΑΟΚ
05 Οκτωβρίου 2023 / 13:25

Αργυρό μετάλλιο στο διπλό σκίφ ο Ευάγγελος Χειμαριός και η Έλενα Διαβάτη - Χάλκινο μετάλλιο στο σκίφ κορασίδων η Έλενα Διαβάτη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 οι κωπηλάτες και κωπηλάτριες του ΝΑΟΚ αγωνίστηκαν στα νερά του ποταμού Λουδία στους πρώτους φθινοπωρινούς αγώνες. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές και η προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα στελέχη του Ναυτικού Ομίλου των Γιαννιτσών για να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι αγώνες αξιόλογη.

Στο αγωνιστικό μέρος, το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν στο μικτό διπλό σκίφ ο Χειμαριός Ευάγγελος και η Έλενα Διαβάτη , το χάλκινο μετάλλιο η Έλενα Διαβάτη στο σκίφ κορασίδων, την τέταρτη θέση στο τετραπλό σκίφ κορασίδων οι Τρύφωνα, Δροσοπούλου, Λιντοβόη και Ζερβού, την τέταρτη θέση στο τετραπλό σκίφ παίδων οι Βλαχόπουλος, Μηλιωρίζος, Μοναστηριώτης και Τραϊανόπουλος, την έκτη θέση στο σκίφ αρχαρίων κορασίδων η Μπούζη Ελπίδα, την έκτη θέση στο σκίφ αρχαρίων παίδων ο Ιάκωβος Στραβοράβδης και την 12η θέση στο ίδιο αγώνισμα ο Γκούντας Νότης.

Την αποστολή συνόδευσε στα Γιαννιτσά ο επικεφαλής προπονητής του κωπηλατικού τμήματος Αλέξανδρος Γκόγκας.

Η κωπηλατική ομάδα του ΝΑΟΚ θα συμμετέχει και το προσεχές Σαββατοκύριακο στους διεθνείς αγώνες κωπηλασίας στη λίμνη των Ιωαννίνων με συμμετοχή αθλητών και αθλητριών σε διάφορες κατηγορίες και αγωνίσματα.

ΦΩΤΟ: ΝΑΟΚ/ΕΛΕΝΑ ΔΙΑΒΑΤΗ