Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΝΑΟΚ στο Ευρωπαϊκό προσκήνιο

ΝΑΟΚ
27 Σεπτεμβρίου 2023 / 09:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ORC SPORTBOAT EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ίδια στιγμή που ο ΝΑΟΚ έχει την τιμή να φιλοξενεί και να διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων, Open Water Junior 2023, με συμμετοχή 25 εθνικών ομάδων της Ευρώπης, υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ORC SPORTBOAT EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2023, όπου ο ΝΑΟΚ συμμετέχει σε τρία πληρώματα:

Στο σκάφος Star του ΝΟΕ συμμετέχει το δίδυμο των πανελληνιονικών Άκης Τσιριγκάκης κυβερνήτης και Κώστας Πρίφτης καθώς επίσης και Μιχάλης Τσατσόπουλος, Ευγένιος Γιούργας και Νίκος Βλάχος.

Σκάφος Feel free με κυβερνήτη τον Χάρη Ζήζη και πλήρωμα τους Γιώργο Λάτσα, Μπάμπη Σαββανή, Αργύρη Κουλούρη και Αλέξανδρο Γιατζόγλου.

Σκάφος Marakesh express με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Ραρή και πλήρωμα τον Σπύρο Ραρή, Μανώλη Κάγκα, Μιχάλη Λιβάνη και Αλέξανδρο Κουλούρη.

Ο αγώνας διεξάγεται από 25 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου. Συμμετέχουν 19 σκάφη απο 7 ευρωπαϊκές χώρες.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Εμείς από την μεριά μας ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλούς αέρηδες και να χαρούν τον αγώνα, καθώς δεν υπάρχει συχνά η ευκαιρία συμμετοχής σε αγώνες αυτού του βεληνεκούς!

ΦΩΤΟ: Μετρήσεις για το σκάφος Feel Free στο πλαίσιο των ελέγχων του Πανευρωπαϊκού SportBoats

ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια