Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις Νύμφες για μια θέση στην Α΄ ΕΠΣΚ, Εθνικός Περουλάδων- Βολίδα

Α΄ ΤΟΠΙΚΟ
23 Σεπτεμβρίου 2023 / 11:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο τυπικά γηπεδούχος (μετά από κλήρωση) Εθνικός Περουλάδων, αναλαμβάνει την υποχρέωση του συντονισμού της διεξαγωγής του αγώνα (γήπεδο, αποδυτήρια, ιατρός αγώνα) όπως ορίζει ο Κ.Α.Π

Ο ΠΑΟ Κορακιάνας που είχε δικαίωμα να παίξει στην Α΄ ΕΠΣΚ δεν δήλωσε συμμετοχή και άφησε μια θέση κενή στο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί με 14 ομάδες. Αυτή τη θέση καλείται να την πάρει ομάδα που θα ανέβει από την Β΄ Κατηγορία σύμφωνα με την προκήρυξη. Έτσι θα πρέπει να γίνει αγώνας μπαράζ ανάμεσα σε μια ομάδα του Βορείου και μια του Νοτίου ομίλου, με την νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο ανόδου.

Με βάση την τελική κατάταξη της περιόδου 2022-23, μετά τους αγώνες μπαράζ που δόθηκαν στους δυο ομίλους, η Βολίδα από τον Νότιο και ο Δίας Κασσιόπης από τον Βόρειο όμιλο είχαν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το εισιτήριο ανόδου. Όμως η ομάδα του Δία δήλωσε ότι δεν θέλει να πάρει μέρος και η ΕΠΣΚ ζήτησε από αμέσως επομένη της κατάταξης, τον Εθνικό Περουλάδων να πάρει μέρος, αποδέχθηκε και θα βρεθεί αντίπαλος με την Βολίδα.

Το ματς ορίστηκε για την Κυριακή 24 Σεπτέμβρη στο γήπεδο των Νυμφών με τυπικά γηπεδούχο (μετά από κλήρωση) τον Εθνικό και θα ξεκινήσει στις 5.15μ.μ. Είναι ένα ματς μια κατηγορία για τις δυο ομάδες, που με βάση τον κανονισμό σε περίπτωση που δεν έχουμε νικητή στην κανονική διάρκειά του θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η άνοδος θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Για το ματς αυτό η ΕΔ/ΕΠΣΚ όρισε διαιτητή τον Κώστα Γιούργα (Super League 2) με βοηθούς του, τους Γραμμένο και Β. Δράμπαλο. Παρατηρητής αγώνα το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ, Νίκος Χρυσικόπουλος.

Ο τυπικά γηπεδούχος (μετά από κλήρωση) Εθνικός Περουλάδων, αναλαμβάνει την υποχρέωση του συντονισμού της διεξαγωγής του αγώνα (γήπεδο, αποδυτήρια, ιατρός αγώνα) όπως ορίζει ο Κ.Α.Π.  Τα έξοδα του αγώνα θα τα καλύψει η ΕΠΣ Κέρκυρας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ, το γήπεδο των Νυμφών όπου θα διεξαχθεί το μπαράζ Εθνικός- Βολίδα

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια