Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ Εθνική: Ο Αστέρας 1μ.μ. με Αρτάκη, στην Άρτα η ΑΕ Λευκίμμης

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
23 Σεπτεμβρίου 2023 / 11:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στον 2ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, θα γίνει την Κυριακή με τις ομάδες μας να κυνηγάνε τους πρώτους βαθμούς τους, μετά τις ήττες την περασμένη αγωνιστική

Η διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στον 2ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, θα γίνει την Κυριακή με τις ομάδες μας να κυνηγάνε τους πρώτους βαθμούς τους, μετά τις ήττες την περασμένη αγωνιστική (2η). Ως γνωστόν είχε αναβληθεί η 1η αγωνιστική και θα γίνει 4/10/2023.

Ο Αστέρας Πετριτή που έχασε 4-0 στην Κατερίνη από τον Σβορώνο, βλέπει μόνο νίκη στο γήπεδο της ΕΠΣΚ (Sfalkianakis FC) στο Κανόνι, σε ένα ματς κόντρα στην Ν. Αρτάκη που θα ξεκινήσει στις 13.00 για συγκοινωνιακούς λόγους. Ένα ματς που μπορεί η αντίπαλος του να ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη επί του Θεσπρωτού στην Ηγουμενίτσα, αλλά ο καλός Αστέρας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο εντός έδρας. Στο ματς αυτό διαιτητές ορίστηκαν από τα Γιάννενα (ΕΠΣ Ηπείρου) οι: Ν. Μαγγιώρος, Θ. Γκέλης, Ο. Ευαγγέλου.

Η ΑΕ Λευκίμμης έχει πιο δύσκολο έργο αφού θα πάει στην Άρτα να αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή φέτος Αναγέννηση, μια ομάδα που θέλει να επιστρέψει ψηλά, αφού είναι πάνω από 20 χρόνια μεταξύ τοπικού, Δ΄ και Γ΄ Εθνικής. Μάλιστα η ομάδα της Άρτας ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με εκτός έδρας νίκη στα Τρίκαλα επί του ΠΟ Φήκης. Η ΑΕΛ που έχασε εντός έδρας στην πρεμιέρα από την ΑΕ Κιλελέρ, είναι ανανεωμένη κατά το ήμισυ και θέλει χρόνο για να «δέσει». Με τον κόσμο δίπλα της πάει για το θετικό αποτέλεσμα στην Άρτα. Στο ματς αυτό διαιτητής θα είναι ο Σπ. Καζανάς (Ε.Π.Σ Αιτωλοακαρνανίας) με βοηθούς τους Λ. Βλαχοδήμο  (Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας) και Αλ. Ζιώγα (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας).    

 

Πρόγραμμα (3η αγωνιστική)

Κυριακή 24/09/2023 ώρα 16:00

Αστέρας Πετριτή – ΑΟ Νέας Αρτάκης       13.00

Βατανιακός – ΓΑΣ Σβορώνος

ΑΕ Κιλελέρ – Θεσπρωτός

ΑΟ Τρίκαλα – Εορδαϊκός

Αναγέννηση Άρτας – ΑΕ Λευκίμμης          15.00

Αστέρας Σταυρού – Καστοριά

Θύελλα Κατσικά – ΠΟ Φήκης

Πιερικός – Ζάκυνθος

Μαγνησιακός – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

ΦΩΤΟ@ Α. ΚΑΡΥΔΗΣ , ο Αστέρας Πετριτή κυνηγάει το τρίποντο με Αρτάκη

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια