Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Τ. Κάκος σε πρωτοβουλία φιλανθρωπικής δράσης

ΚΑΚΟΣ
15 Σεπτεμβρίου 2023 / 17:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στην Ελλάδα του 2023 και της «Βιομηχανικής Επανάστασης» ένας πυροσβέστης με σοβαρό πρόβλημα Υγείας, ΔΕΝ καλύπτεται από το ασφαλιστικό του ταμείο (επειδή είναι πενταετίας), με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Ελλάδα του 2023 και της «Βιομηχανικής Επανάστασης» ένας πυροσβέστης με σοβαρό πρόβλημα Υγείας, ΔΕΝ καλύπτεται από το ασφαλιστικό του ταμείο (επειδή είναι πενταετίας), με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Τάσος Κάκος, ο καλύτερος καθ΄ ομολογία Έλληνας διαιτητής των τελευταίων είκοσι χρόνων, υπηρετεί στη πυροσβεστική και συμμετέχει σε μια προσπάθεια στήριξης του συναδέλφου του. Κάτι και που στο παρελθόν έχει κάνει, δείχνοντας ότι και στους αγώνες στήριξης των συνανθρώπων μας είναι παρόν.

Η Ένωση των Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Κέρκυρας με δελτίο τύπου ενημέρωσε με δελτίο τύπου ότι έχει προγραμματιστεί τον επόμενο μήνα φιλανθρωπικός αγώνας για να βοηθηθεί «ο συνάδελφος», όπως αναφέρει, που θα γίνει μεταξύ ομάδας του Δήμου της Αθήνας και μιας ομάδας επίλεκτων παικτών (Νικοπολίδης, Δέλλας, Ζαγοράκης, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Λυμπερόπουλος, Κατσουράνης, Σεϊταρίδης, Νταμπίζας, Τζόρτζεβιτς, Κατσουράνης, Καραγκούνης). Ο αγώνας θα είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

 Παράλληλα η Ένωση έχει ζητήσει να γίνουμε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια και επισκέπτεται αντιπροσωπεία τους σε επιχειρήσεις του νησιού για να την στηρίξουν. Ο Τάσος Κάκος έχει αναλάβει να την συντονίσει και φανταζόμαστε στο παιγνίδι που θα γίνει θα είναι παρών και θα συμμετάσχει είτε σαν διαιτητής, είτε σαν ποδοσφαιριστής (άλλωστε είχε παίξει με επιτυχία στον ΑΟ Κέρκυρα παλιότερα).

Σίγουρα η βοήθεια όλων μας είναι αναγκαία, αφού εκεί όπου ΔΕΝ υπάρχει το κράτος να κάνει τα αυτονόητα, ο απλός πολίτης με τη δική του ανθρωπιά και την ευαισθησία του μπαίνει μπροστά.

Σημ.: Να αναφέρουμε ότι στην ανακοίνωση δίνονται τα τηλέφωνα επικοινωνίας τριών ανθρώπων που υπηρετούν στο πυροσβεστικό σώμα και είναι η επιτροπή συντονισμού και επιχείρησης δράσης και είναι:

Τάσος Κάκος τηλ. 6937737338

Βασίλης Κρητικός 6972608158

Νίκος Καταράκης 6947210710

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια