Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μετατέθηκε στην Πάτρα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ-20

Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ-20
12 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:28
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στο πρωτάθλημα αυτό θα υπάρχει και συμμετοχή παιδιών από τις ομάδες της Κέρκυρας, όλες αυτές οι αλλαγές σίγουρα επηρεάζουν, αλλά τέλος καλό όλα καλά.

ΑΘΗΝΑ. Γνωστό είναι ότι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-20 είχε μετατεθεί (λόγω καύσωνα) για τις 18 & 17 Σεπτέμβρη και η Λάρισα ήταν ο τόπος διεξαγωγής του. Η κατάσταση όμως στη Θεσσαλία δεν ήταν δυνατόν να επιτρέψει τη διεξαγωγή του και ο ΣΕΓΑΣ, έστω πέντε (5) μέρες πριν την διεξαγωγή του αποφάσισε να αλλάξει η έδρα και να γίνει στην Πάτρα, εκεί όπου έγινε φέτος και το Κ-16. Θα ήταν άδικο για εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες να ματαιωθεί φέτος, υπήρξαν κάποιες φωνές λόγω της καθυστέρησης απόφασης, αλλά όλα καλά. Βέβαια το θέμα για τις ομάδες είναι έγκαιρα να βρουν δωμάτια σε ξενοδοχεία της Αχαϊκής πρωτεύουσας για να καταλύσουν οι αποστολές των ομάδων.

Στο πρωτάθλημα αυτό θα υπάρχει και συμμετοχή παιδιών από τις ομάδες της Κέρκυρας, όλες αυτές οι αλλαγές σίγουρα επηρεάζουν, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Η απόφαση πάρθηκε για την αλλαγή μετά από συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, το μεσημέρι της Δευτέρας 11/9/2023.

 

 Η ανακοίνωση

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης του αποφάσισε τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 στην πόλη της Πάτρας το Σαββατοκύριακο 16-17/9.

Τα μέλη του συμβουλίου αναλογιζόμενα τα όσα τραγικά έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλία, τις δυσκολίες και τους κινδύνους που ανέκυψαν στην πόλη της Λάρισας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αθλητές, αθλήτριες και σωματεία αποφάσισε τη μεταφορά της διοργάνωσης από τη Λάρισα στην Πάτρα. 

Τα όσα συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα στη Θεσσαλία εξαιτίας της σφοδρής καταιγίδας και των πλημμυρικών φαινομένων, προκαλούν μεγάλη θλίψη και παράλληλα δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή αθλητικής διοργάνωσης στην πόλη της Λάρισας. 

Ο ΣΕΓΑΣ παρακολούθησε στενά τα όσα διαδραματίζονται στην πόλη της κεντρικής Ελλάδας κι έπειτα από επικοινωνία με τους τοπικούς φορείς και των δύο πόλεων (Λάρισας- Πάτρα) προχώρησε στην απόφαση της διεξαγωγής της διοργάνωσης στην Πάτρα, μιας πόλης που είναι πάντα σε ετοιμότητα να υποδεχθεί μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Η ομοσπονδία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που χάθηκαν στις εκτεταμένες πλημμύρες και τη συμπαράσταση της στους δοκιμαζόμενους πολίτες της Θεσσαλίας.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια