Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε τον 19χρονο Άγγελο Κοντομίχη ο Αστέρας Πετριτή

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
08 Σεπτεμβρίου 2023 / 17:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και οι ομάδες του νησιού μας ενημερώνουν για το ρόστερ τους, που εκτιμώ ότι δεν έχει κλείσει και θα έχουμε και νέες ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και οι ομάδες του νησιού μας ενημερώνουν για το ρόστερ τους, που εκτιμώ ότι δεν έχει κλείσει και θα έχουμε και νέες ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες.

Η ομάδα του Αστέρα Πετριτή ενημέρωσε το τελευταίο τριήμερο την απόκτηση και τέταρτου νεαρού ποδοσφαιριστή (κάτω των 20 ετών), μετά τον Ζερβό, τον Τσιάβο και τον Στεργίου, αυτή τη φορά ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Άγγελου Κοντομίχη, από τον Ιωνικό Νίκαιας. Είναι μια μεταγραφή για ενίσχυση αγωνιστικά της ομάδας, αλλά βοηθάει η συγκεκριμένη και για να μπει στο ρόστερ ένας ακόμη παίκτης κάτω των 21, αφού υποχρεωτικά φέτος θα πρέπει στο φύλλο αγώνα σε κάθε ματς να υπάρχουν ηλικιακά, τουλάχιστον πέντε (5) ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών.

 

Η ανακοίνωση

 

Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου Άγγελου Κοντομίχη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Κ19 του Ιωνικού. Του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

 

ΦΩΤΟ@ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια