Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κρίκετ: Στον τελικό η Εθνική με διπλή νίκη επί της Σερβίας

ΚΡΙΚΕΤ
08 Σεπτεμβρίου 2023 / 17:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Είχαμε την 3η νίκη της Εθνικής γυναικών στο κρίκετ, στο Ευρωπαϊκό τουρνουά που γίνεται στο γήπεδο της Μαρίνας των Γουβιών, το απόγευμα της Πέμπτης, επί της Σερβίας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με διπλή νίκη σε ένα εικοσιτετράωρο επί της Σερβίας η Εθνική μας ομάδα προκρίθηκε στον τελικό του Τουρνουά που γίνεται στην Κέρκυρα και βλέπει μόνο κορυφή.

Είχαμε την 3η νίκη της Εθνικής γυναικών στο κρίκετ, στο Ευρωπαϊκό τουρνουά που γίνεται στο γήπεδο της Μαρίνας των Γουβιών, το απόγευμα της Πέμπτης, επί της Σερβίας , που έδειξε τη δυναμική που έχει αποκτήσει η ομάδα, η οποία μαζεύει εμπειρίες αφού είναι νέα στην Ευρώπη. Έτσι κατέλαβε την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά την ολοκλήρωση της φάσης αυτής των αγώνων και αυτό σήμαινε ότι το πρωί της Παρασκευής θα αντιμετώπιζε την 4η του Ομίλου που ήταν και πάλι η Σερβία, σε ένα ματς που η νικήτρια θα προκρινόταν στον τελικό του Σαββάτου 9 Σεπτέμβρη.

Η Εθνική μας που σε λιγότερο από 18 ώρες αντιμετώπισε για 2η φορά τη Σερβία, την κέρδισε και πάλι, με αποτέλεσμα το Σάββατο θα προκριθεί για τον τελικό και φυσικά θέλει μόνο την 1η θέση, με την Ομοσπονδία να ενημερώνει γι αυτό.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛΟΚ

 

Πρόκριση στον τελικό για την Εθνική μας ομάδα Γυναικών μετά τη νίκη επί της Σερβίας που σκόραρε 88 στα 19.3 on με 9 wickets. H Εθνική μας εύκολα πέτυχε τον στόχο της στα 12.3 με 4 wickets. Μνp για άλλη μια φορά η αθλήτρια Αδαμαντία Μακρή. Ο τελικός θα διεξαχθεί 9/9 και ώρα 15.00 με την νικήτρια ομάδα του σημερινού αγώνα μεταξύ Ρουμανίας - Λουξεμβούργου που θα ξεκινήσει στις 15.00. Το βράδυ 20.30 η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ διοργανώνει εκδήλωση απονομών στον κήπο του Μποσκέτου με καλεσμένους τις τοπικές αρχές το MCC και τις συμμετέχουσες ομάδες.

 

ΦΩΤΟ@ΕΛΟΚ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια