Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α΄ και Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ

Α΄ και Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ
04 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έγινε την Κυριακή (3/9) στο Αγρίνιο η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α΄ και Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ, στα οποία μετέχουν συνολικά οκτώ ομάδες του νησιού μας,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγινε την Κυριακή (3/9) στο Αγρίνιο η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α΄ και Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ, στα οποία μετέχουν συνολικά οκτώ ομάδες του νησιού μας, τέσσερις σε κάθε κατηγορία. Στην Α΄ που θα γίνει από φέτος σε έναν όμιλο των 14 ομάδων θα παίξουν Φαίακας, Κερκυραϊκός, Λέων Κέρκυρας και Κένταυροι Κέρκυρας. Στην Β΄ Κατηγορία θα πάρουν μέρος η ΓΕ Κέρκυρας, ο Ναυσίθοος, ο Πήγασος Νότιας Κέρκυρας και ο Ι. Καποδίστριας.

Το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Οκτώβρη ενώ θα ολοκληρωθεί τον Μάη (18 & 19/5).

 

Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ Πρόγραμμα (1η αγων.)

Λέων Κέρκυρας – Κρόνος Αγρινίου

Νικόπολη – ΑΕ Καναλακίου

Φαίακας – ΑΣ Μολοσσών

Αίας Άρτας – Ναύπακτος

ΠΑΣ Γιάννενα - Κερκυραϊκός

Πύρρος Αρταίων – Λέων Μεσολογγίου

ΓΕ Αγρινίου – Κένταυροι Κέρκυρας

Να σημειώσουμε ότι το «κλασσικό ντέρμπι» Φαίακας – Κερκυραϊκός θα γίνει την Κυριακή 29 Οκτώβρη στα πλαίσια της 3η αγωνιστικής, ενώ επόμενα ματς με αντιπάλους ομάδες της Κέρκυρας θα γίνουν 5η αγωνιστική όταν θα έχουμε τα ματς Λέων – Κερκυραϊκός και Φαίακας – Κένταυροι.

Στην Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ οι ομάδες της Κέρκυρας τοποθετήθηκαν στον 3ο Όμιλο που θα; έχει έξι ομάδες, μαζί τους και ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας με τον ΑΟ Πάργας. Εδώ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Νοέμβρη και θα ολοκληρωθεί η κανονική του διάρκεια 23 & 24 Μαρτίου 2024.

 

Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ Πρόγραμμα (1η αγων.)

ΓΕ Κέρκυρας – ΑΟ Πάργας

Πήγασος Ν. Κέρκυρας – Ναυσίθοος

Πρωτέας Ηγουμενίτσας – Ι. Καποδίστριας

 

 ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια