Κυριακή 03.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει να ενισχύεται ο Ιόνιος ενόψει National League 2

ΙΟΝΙΟΣ
28 Αυγούστου 2023 / 16:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μετά τους Βαζούκη Κατσαρό και Στερμπάρη, ο Ιόνιος ανακοίνωσε ακόμη μια μεταγραφή, αυτή είναι του 23χρονου Ζακυνθινού, Φ. Εφεπούλου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αργά αλλά μεθοδικά η διοίκηση του Ιόνιου σε συνεργασία με τον προπονητή Π. Κοντογιάννη, «γεμίζει» το ρόστερ ενόψει του πρωταθλήματος της National League 2 (Γ΄ Εθνική) που θα ξεκινήσει στις 22 Οκτώβρη. Η πρεμιέρα μετά από 7 εβδομάδες δίνει τη δυνατότητα στην Κερκυραϊκή ομάδα να ψάξει για τις καλύτερες δυνατές μεταγραφές, αφού αν θέλει να ξεχωρίσει στην κατηγορία, χρειάζεται αρκετές ακόμη προσθήκες, οι οποίες θα γίνουν τις επόμενες μέρες.

Μετά τους Βαζούκη Κατσαρό και Στερμπάρη, ο Ιόνιος ανακοίνωσε ακόμη μια μεταγραφή, αυτή είναι του 23χρονου Ζακυνθινού, Φ. Εφεπούλου.

 

Η ανακοίνωση

 

Η διοίκηση του Ιονίου προχωράει τον σχεδιασμό για την επόμενη χρόνια που μας βρίσκει στην National League 2.

Είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Εφεπούλου (23, 1.92) που έρχεται να προσδώσει την εμπειρία του από τις εθνικές κατηγορίες στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας.

Ο Γιώργος με καταγωγή από την Ζάκυνθο έχει αγωνιστεί στην Παναχαϊκή, τον Κεραυνό Αιγίου, στην Γαλήνη και τον Γλαυκο.

Ευχόμαστε στον Γιώργο μια πετυχημένη και παραγωγική σεζόν.

 

Να σημειώσουμε ότι στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει 22/10/2023, ο Ιόνιος στην πρεμιέρα, θα πάει στη Μεσσηνία να αντιμετωπίσει τον ΓΣ Γαργαλιάνων.

 

ΦΩΤΟ@ΑΣ ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκα το 1979 στην «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Ήμουν στην τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια.