Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

3η προσθήκη, πήρε και τον 18χρονο Φ. Βαζούκη ο Ιόνιος

Ιόνιος
23 Αυγούστου 2023 / 15:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Αρχίζει να «γεμίζει» το ρόστερ ο Ιόνιος ενόψει του πρωταθλήματος της National League 2 (Γ΄ Εθνικής) που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα πάρει μέρος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αρχίζει να «γεμίζει» το ρόστερ ο Ιόνιος ενόψει του πρωταθλήματος της National League 2 (Γ΄ Εθνικής) που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα πάρει μέρος. Μετά τους Κατσαρό (17 ετών) και Στεμπάρη (19 ετών) προχώρησε στην 3η μεταγραφή για τη φετινή σεζόν, με έναν 18χρονο αυτή τη φορά. Ο εκλεκτός του προπονητή Π. Κοντογιάννη και της διοίκησης είναι ο Φ. Βαζούκης που έρχεται από την Βόρεια Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα της Κερκυραϊκής ομάδας.

 

Η ανακοίνωση του Ιόνιου

 

«Η διοίκηση του Ιονίου προχωράει τον σχεδιασμό για την επόμενη χρόνια που μας βρίσκει στην National League 2. Είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Φίλιππου Βαζούκη (18, 1.96) που αγωνιζόταν την προηγούμενη χρονιά στην ομάδα των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων.

Ο Φίλιππος ξεκίνησε την καριέρα του στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας από όπου μεταγράφηκε στον ΚΑΟΧ όπου και αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα στην Β’ Εθνική και στην εφηβική. Μεταπήδησε στην ομάδα των Πεύκων όπου είχε κι εκεί συμμετοχές στην ανδρική ομάδα στην Β’ Εθνική αλλά και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της μικτής ομάδας της Βορείου Ελλάδος Rising Stars North με τους πιο επίλεκτους αθλητές της Βόρειας Ελλάδας στην πολύ σημαντική διοργάνωση της ΕΟΚ.

Ευχόμαστε στον Φίλιππο μια πετυχημένη και παραγωγική σεζόν».

 

Βέβαια περιμένουμε αρκετές ακόμη προσθήκες στην ομάδα, υπάρχουν αθλητές που έχει βολιδοσκοπήσει η διοίκηση, αλλά περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για να αναφέρουμε ονόματα.

 

ΦΩΤΟ@ΑΣ ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια