Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέρασε εργομετρικά και ήλθε ο Ονίλο

ΑΟΚΚ
24 Ιανουαρίου 2017 / 18:28

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αφού με καθυστέρηση μιας βδομάδας λύθηκε το πρόβλημα με τη βίζα του βρέθηκε στην Αθήνα ο Νιγηριανός επιθετικός Ιφεάνι Ονίλο και πέρασε τη Δευτέρα από εργομετρικές εξετάσεις που έδειξαν ότι είναι πολύ καλά, με αποτέλεσμα το επόμενο βήμα να είναι η άφιξη στο νησί μας και το «πέσιμο» των υπογραφών για το συμβόλαιο που θα τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο Ονίλο που αγωνιζόταν στην Κύπρο και στον Άρη Λεμεσού θα είναι και τυπικά η δεύτερη μεταγραφή για την ομάδα του νησιού μας, μετά αυτή του Κέβιν Ντιόγκο και δεν θα μείνει εκί αφού στο στόχαστρο είναι ακόμη δυο ποδοσφαιριστές. 
Από την  πλευρά της διοίκησης και του προπονητικού τιμ, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, ούτε διαρρέουν πληροφορίες για τις δυο ακόμα κινήσεις με Γάλλο και Πορτογάλο ποδοσφαιριστή που είναι στο στόχαστρο. Ο πορτογάλος που η Κέρκυρα είναι σε προχωρημένες επαφές και ίσως αποκτηθεί είναι ο μεσοαμυντικός  Campos Tengarrinha, ανήκει στην Μποαβίστα και φέτος έχει 10 συμμετοχές με την ομάδα, ενώ  είναι και ένας εκ των τριών αρχηγών της ομάδας. Είναι 28 χρόνων και παίζει με την ίδια ευκολία τόσο σαν αμυντικός χαφ όσο και σαν κεντρικός αμυντικός.  Γεννημένος τον Φλεβάρη του 1989, ο Tengarrinha έχει περάσει και από Μπενφίκα και Πόρτο, ενώ έχει χρηστεί διεθνής με την ομάδα των ελπίδων της Πορτογαλίας.