Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τους νεαρούς Καρκαλή και Νίτα απέκτησε η ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ Λευκίμμης
09 Αυγούστου 2023 / 16:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ΑΕ Λευκίμμης συνεχίζει να γεμίζει το ρόστερ της με ποδοσφαιριστές, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που θα ξεκινήσει σε ένα μήνα (10/9/2023).

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης συνεχίζει να γεμίζει το ρόστερ της με ποδοσφαιριστές, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που θα ξεκινήσει σε ένα μήνα (10/9/2023). Υπάρχει διάταξη στην προκήρυξη (άρθρο 11) που αναφέρει ότι… «Την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο φύλλο αγώνος πέντε (5) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των 21 ετών, οι οποίοι απαραιτήτως θα πρέπει να δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες και να είναι γεννηθέντες το 2003 και νεότερα».

Αυτό αναγκάζει την ομάδα παράλληλα με τις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί η ομάδα, να ψάχνει και νεαρούς ποδοσφαιριστές (κάτω των 21 ετών), έτσι ώστε να συμμορφωθεί με την προκήρυξη και να έχει πάντα στο Φύλλο Αγώνος 5 παίκτες κάτω των 21.

Δυο ακόμη ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε, που είναι πλέον μέλη της ομάδας, τον 19χρονο Δ. Καρκαλή και τον 18χρονο Θ. Νίτα.

Όπως αναφέρεται στις ανακοινώσεις που εξέδωσε η ΑΕΛ, ο Δημήτρης Καρκαλής είναι 19χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας που ξεκίνησε να αγωνίζεται στη Γ' Εθνική κατηγορία στον τόπο καταγωγής του, στην ΑΕ Μεσολογγίου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Θεσπρωτού στο πρωτάθλημα Κ19 της Superleague 2, ενώ την περασμένη σεζόν βρέθηκε αντίπαλός μας με την ομάδα του Παναγρινιακού.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που πήρε η ομάδα είναι ο 18χρονος επιθετικός Θεόδωρος Νίτας που κατάγεται από τα Ιωάννινα και αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα υποδομών της Superleague με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα.

Η ομάδα καλωσόρισε τους παίκτες στην οικογένεια της και τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα.

 

ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια