Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕΛ ανανέωσε με Χρ. Γαστεράτο, πήρε Κούλαλη, Μπλάτζιο

ΑΕΛ
07 Αυγούστου 2023 / 16:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ΑΕ Λευκίμμης ξεκίνησε από την Παρασκευή 4 Αυγούστου την προετοιμασία της ενόψει του φετινού μαραθωνίου της Γ΄ Εθνικής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης ξεκίνησε από την Παρασκευή 4 Αυγούστου την προετοιμασία της ενόψει του φετινού μαραθωνίου της Γ΄ Εθνικής. Λέμε μαραθωνίου γιατί στα έξι προηγούμενα χρόνια η «Βασίλισσα του Νότου» δεν είχε μπροστά της να παίξει 34 ματς όπως τη σεζόν 2023-24, το ξέρει η διοίκηση και το προπονητικό τιμ και προχωράνε στην ενίσχυση της ομάδας. Έκανε κινήσεις που δείχνουν ότι είναι αποφασισμένη να παρουσιάσει μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα.

Έτσι ανακοινώθηκαν δυο νέες μεταγραφικές κινήσεις, παιδιών από την Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου και έρχονται με καλές συστάσεις και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχουν και την εμπειρία της κατηγορίας.

Ο ένας είναι ο 22χρονος Θεσσαλονικιός μέσος Μιχάλης Κούλαλης, ο οποίος έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, στα 17 του μόλις ξεχώρισε για τις ικανότητές του και βρέθηκε στην ομάδα του Αιγινιακού στη Football League, ενώ ακολούθησαν 4 σεζόν στην Κύπρο, στις ομάδες Γεροσκήπου, Εθνικό Άσσιας και ΘΟΙ Λακατάμιας, όπου αγωνίστηκε με επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο δεύτερος είναι ο 25χρονος Χρήστος Μπλάτζιος που έρχεται από μια 4ετία γεμάτη εμπειρίες και τίτλους στη Γ Εθνική κατηγορία σε ΑΟ Καρδίας (Κύπελλο και Supercup ΕΠΣ Μακεδονίας), Δόξα Θεολόγου, Ποσειδώνα Μηχανιώνας (πρωτάθλημα) και Εθνικό Σκουλικαδου.

Πέραν αυτού η ΑΕΛ ανακοίνωσε την ανανέωση του πιο σταθερού και πιο πολύτιμου ποδοσφαιριστή της ομάδας των προηγούμενων έξι χρόνων που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και ένα εκ των αρχηγών, του Χρήστου Γαστεράτου. Ενός ποδοσφαιριστή που διακρίνεται για το πάθος, την μαχητικότητά του, την ποιότητά του και ο οποίος έχει την ικανότητα να παίξει σε οποιαδήποτε θέση της μεσαίας γραμμής ή της επίθεσης. Ο Χρήστος που πέρασε από τις ομάδες Κ15.Κ17, Κ19 του ΑΟ Κέρκυρα, έπαιξε και με τον Όλυμπο στην Γ΄ Εθνική, είναι πολύτιμο κεφάλαιο για την ΑΕΛ και για 7η συνεχόμενη χρονιά θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η διοίκηση ευχήθηκε και στους τρεις παίκτες καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα και Υγεία.

ΦΩΤΟ@ΑΕΛ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια