Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αστέρας απέκτησε τον τερματοφύλακα Στ. Κουρουτσαλάκη

Αστέρας
07 Αυγούστου 2023 / 16:10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η διοίκηση κάνει πολύ καλές κινήσεις ως σήμερα, τόσο με την ανανέωση του πετυχημένου προπονητικού τιμ, όσο και των περισσότερων ποδοσφαιριστών οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχει πέρσι η ομάδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή σε τρεις εβδομάδες θα δώσει το πρώτο του επίσημο ματς της νέας σεζόν 2023-24 και από την 1η Αυγούστου έχει ξεκινήσει προετοιμασία έτσι ώστε να είναι σε καλή κατάσταση στο πρώτο ματς για το Κύπελλο Ελλάδος που θα δώσει. Έχουμε αναφέρει ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα της η Γ΄ Εθνικής και η παραμονή της ομάδας για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Η διοίκηση κάνει πολύ καλές κινήσεις ως σήμερα, τόσο με την ανανέωση του πετυχημένου προπονητικού τιμ, όσο και των περισσότερων ποδοσφαιριστών οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχει πέρσι η ομάδα. Παράλληλα δε με στοχευόμενες μεταγραφικές κινήσεις προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα εκεί όπου ο προπονητής θεωρεί ότι χρειάζεται.

Η τελευταία μεταγραφική ενίσχυση που δόθηκε επίσημα στη δημοσιότητα είναι στη θέση του τερματοφύλακα. Από την Βόρεια Ελλάδα ήλθε ο νεαρός Κουρουτσαλάκη, που έπαιζε στη Μηχανιώνα. Είναι η 5η μεταγραφή της ομάδας (πέραν των ανανεώσεων) μετά τους Κρητικό, Κοιλιάρα, Λούβρο, Γωγουβίτη και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες, στην προσπάθεια να έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις η ομάδα, αφού το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό, με πάρα πολλά παιγνίδια.

 

Η ανακοίνωση

 

«Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του Σταύρου Κουρουτσαλάκη. Ο 21χρονος τερματοφύλακας αγωνιζόταν την περσινή χρονιά με τη φανέλα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!».

ΦΩΤΟ@ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια