Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρώτη θέση για τους ιστιοπλόους του ΝΑΟΚ σε δύο διοργανώσεις

Πανελλήνιο Κύπελλο ORC i
05 Αυγούστου 2023 / 16:34
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι αθλητές του ΝΑΟΚ πρώτευσαν τόσο στο Πανελλήνιο Κύπελλο ORC i 2023 όσο και στο Κύπελλο Βορείου Αιγαίου στην κατηγορία Sportboats, ενώ στην overall κατηγορία ORC i B η ομάδα του ΝΑΟΚ κατετάγη έκτη.

ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ. Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του ΝΑΟΚ στο Πανελλήνιο Κύπελλο ORCi 2023 στην κατηγορία  Sportboats και στο Κύπελλο Βορείου Αιγαίου στην κατηγορία  Sportboats που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα του ΝΑΟΚ συμμετείχε με το σκάφος Feel free με κυβερνήτη τον Χάρη Ζήζη και πλήρωμα τους Αργύρη Κουλούρη, Μανώλη Κάγκα, Γιώργο Λάτσα και Μπάμπη Σαββανή., σε έναν αγώνα με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

Οι ιστιοδρομίες διεξήχθησαν στον Τορωναίο Κόλπο και περιλάμβαναν διαδρομές ελεγχόμενου στίβου (όρτσα - πρίμα, τρίγωνο) και παράκτιες διαδρομές.

Στην overall κατηγορία ORC i B η ομάδα του ΝΑΟΚ κατετάγη έκτη.

ΦΩΤΟ@ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.