Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, δήλωση συμμετοχής ως 28/8

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ
04 Αυγούστου 2023 / 15:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Ένωση ενημέρωσε τις ομάδες του νησιού οι οποίες διατηρούν ακαδημίες, ότι να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ΕΠΟ «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση ενημέρωσε τις ομάδες του νησιού οι οποίες διατηρούν ακαδημίες, ότι να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ΕΠΟ «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» με την παρακάτω ανακοίνωση: «Συμμετοχή στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» Αγαπητέ Πρόεδρε, Σας προωθούμε ενημέρωση από τη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου».

Να σημειώσουμε ότι θα πρέπει ως 28 Αυγούστου να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και να δηλώσουν συμμετοχή, για να μπορέσουν να επιλεγούν από την Ομοσπονδία.

Είναι ένα πρόγραμμα που έχει καθιερώσει η ΕΠΟ τα τελευταία χρόνια, βοηθάει Ακαδημίες και παιδιά και κάποιες ακαδημίες του νησιού έχουν ενταχθεί τα προηγούμενα χρόνια στο πρόγραμμα.

 

Η ανακοίνωση/πρόσκληση

 

Σας προωθούμε προς ενημέρωσης σας από την Διεύθυνση στρατηγικού σχεδιασμού και ποδοσφαίρου της ΕΠΟ για την συμμετοχή των ακαδημιών σας στο πρόγραμμα «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ». Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου με αθλητές 5 – 13 ετών από όλη την Ελλάδα. Οι ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα προκύπτουν από μία διαφανή όσο και λεπτομερειακή διαδικασία που επαναλαμβάνεται κάθε τρία χρόνια και διεξάγεται την τρέχουσα χρονική περίοδο. H προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών και υπεύθυνων δηλώσεων που πρέπει να καταθέσετε είναι έως Δευτέρα 28/08/2023 ώρα 00:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι προαιρετική, πλην όμως είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις μικρές αυτές ηλικίες. Σας επισυνάπτουμε το αρχείο με όλε τις πληροφορίες του προγράμματος. Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια