Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα Παρασκευή 4/8 για την ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ Λευκίμμης
03 Αυγούστου 2023 / 16:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται και με σωστή διαχείριση των οικονομικών, οι διοικήσεις της ΑΕΛ έχουν πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η «Βασίλισσα του Νότου» ΑΕ Λευκίμμης θα αγωνιστεί φέτος για 7η συνεχόμενη χρονιά στην Γ΄ Εθνική, κάτι που δείχνει πόσο σπουδαία δουλειά έχει γίνει και γίνεται στην ομάδα. Ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται και με σωστή διαχείριση των οικονομικών, οι διοικήσεις της ΑΕΛ έχουν πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια.

Για την περίοδο 2023-24 όλα θα είναι διαφορετικά, κυρίως λόγω της μείωσης των ομάδων, των μόλις τεσσάρων Ομίλων της κατηγορίας και της μεγαλύτερης δυσκολίες πλέον τόσο στο αγωνιστικό (πέφτουν πολλές ομάδες), αλλά και στο οικονομικό αφού τα παιγνίδια είναι περισσότερο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η ΑΕΛ είναι έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία της για να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και όρισε την πρώτη συνάντηση για την έναρξη της προετοιμασίας την Παρασκευή 4/8, ημέρα που θα ανακοινωθούν οι Όμιλοι, αλλά θα γίνει (11.00 το πρωί) και η κλήρωση του πρωταθλήματος.

 

Η ανακοίνωση

 

Η ώρα να "μπουν μπροστά οι μηχανές" έφτασε για την ΑΕΛάρα μας! Πρώτη συνάντηση στο γήπεδο για τον προπονητή μας Παναγιώτη Κορομπόκη, το τεχνικό team και τους ποδοσφαιριστές μας, παλιούς και νέους, το απόγευμα της Παρασκευής 04/08!!!

 

Στην πρεμιέρα δεν θα είναι το σύνολο του ρόστερ αφού η ομάδα ψάχνει να ενισχυθεί, θα έχει βέβαια όλους σχεδόν τους παίκτες που ήθελε να κρατήσει στην ομάδα, συν τις επιστροφές του Νίκιτς και του Κυπτίου, όπως και του Αλεξάνδρου Βασσάκη που απέκτησε η ομάδα. Σίγουρα θα δούμε και νέα πρόσωπα που θα ανακοινώσει η ομάδα, αφού επίσημα, πλην των τριών ποδοσφαιριστών που αναφέραμε δεν υπάρχει κάτι νέο σε σχέση με το περσινό ρόστερ.

Η ΑΕΛ έχει και την πείρα και την δυνατότητα να πετύχει το στόχο της και φέτος, καλό προπονητικό τιμ, παίκτες έμπειρους και άξιους και ένα κόσμο που είναι πάντα δίπλα της εντός και εκτός έδρας.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια