Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεύτερη η Ελλάδα στο European Cricket International 23

Κρίκετ Εθνική
31 Ιουλίου 2023 / 16:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Εθνική μας νίκησε μια φορά την Τσεχία και έχασε δυο, με αποτέλεσμα στο ματς με την Κύπρο να παίζεται η 2η θέση, νίκησε η Ελλάδα και ήλθε δεύτερη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επέστρεψε τη Δευτέρα 31 Ιουλίου από την Πράγα η Εθνική ομάδα ανδρών κρίκετ όπου είχε πάει για τους αγώνες στο European Cricket International 23, Τ10 το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Ιουλίου. Αντιμετώπισε την Τσεχία και την Κύπρο, με τις οποίες έπρεπε να αγωνιστούν από τρεις φορές η μια με την άλλη ομάδα, με βάση το πρόγραμμα. Όμως η κακοκαιρία είχε σαν αποτέλεσμα να μην διεξαχθούν 3 αγώνες, δυο ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο και ένας με αντιπάλους την Κύπρο και την Τσεχία.

Η Εθνική μας νίκησε μια φορά την Τσεχία και έχασε δυο, με αποτέλεσμα στο ματς με την Κύπρο να παίζεται η 2η θέση, νίκησε η Ελλάδα και ήλθε δεύτερη. Όπως μας είπε ο αρχηγός αποστολής τη ομάδας και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λ. Γούστης, η ομάδα προετοιμάζεται για τους προκριματικούς αγώνες που θα γίνουν το Σεπτέμβρη στη Μάλαγα της Ισπανίας για τη συμμετοχή την επόμενη χρονιά στο Παγκόσμιο κύπελλο. Αυτοί είναι αγώνες που βοηθούν να βελτιώσει η ομάδα τις όποιες αδυναμίες της για να είναι έτοιμη.

Οι αθλητές της αποστολής ήταν οι Mohammad Aslam αρχηγός, Στογιάννος Γεώργιος, Βασιλάκης Σπυρίδων, Μολινάρης Χρήστος, Σουβλάκης Αλέξανδρος, Γαστεράτος Ανδρέας, Μπογδάνος Χριστόδουλος, Γαλάνης Γεώργιος Χαράλαμπος, Ζώτος Θωμάς, Amarpreet Singh Mehmi, Khan Sinan, Ahmed Sinan, Shabbir Arslan, προπονητής της Εθνικής Ομάδας ο Κώστας Βασιλάς, αρχηγός αποστολής ο κ. Στυλιανός Γούστης και Μanager o Aντώνης Χαλικιάς.

ΦΩΤΟ@ΕΛΟΚ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια