Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΝΑΟΚ στο Πανελλήνιο κύπελλο ORCi

Πανελλήνιο κύπελλο ORCi
31 Ιουλίου 2023 / 16:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι ιστιοδρομίες διεξάγονται στον Τορωναίο Κόλπο, ενώ περιλαμβάνουν διαδρομές ελεγχόμενου στίβου (όρτσα - πρίμα, τρίγωνο) και παράκτιες διαδρομές.

ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑΣ. Με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης γίνεται η διεξαγωγή του Πανελληνίου Κυπέλλου ORCi 2023 και της διεθνούς ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2023».

Στους αγώνες αυτούς παρών θα είναι και ο ΝΑΟΚ, ο οποίος έχει δυναμώσει πολύ στο τμήμα ιστιοπλοΐας και είναι στους αγώνες με το σκάφος Feel free με κυβερνήτη τον Χάρη Ζήζη, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή παρουσία, αφού είναι μεγάλος ο αριθμός των συμμετοχών.

Οι ιστιοδρομίες διεξάγονται στον Τορωναίο Κόλπο, ενώ περιλαμβάνουν διαδρομές ελεγχόμενου στίβου (όρτσα - πρίμα, τρίγωνο) και παράκτιες διαδρομές.

Είναι ένα άθλημα που αναπτύσσεται ιδιαίτερα στο νησί μας, όχι μόνο από έναν αλλά αρκετούς Ομίλους.

Για τη συμμετοχή του ο ΝΑΟΚ στο Πανελλήνιο κύπελλο ORCi ανακοίνωσε:

«Το Πανελλήνιο κύπελλο ORCi διοργανώνει ο ΝΟΘ 29 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου στο Πόρτο Καρράς, υπό την αιγίδα της ΕΑΘ.

Ο ΝΑΟΚ συμμετέχει με το σκάφος Feel free με κυβερνήτη τον Χάρη Ζήζη και πλήρωμα τους: Αργύρη Κουλούρη, Μανώλη Κάγκα, Γιώργο Λάτσα και Μπάμπη Σαββανή.

Τους ευχόμαστε καλούς αέρηδες!».

ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια