Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκινά προετοιμασία ο Αστέρας Πετριτή, πήρε Αγ. Γωνουβίτη

Αστέρας Πετριτή
31 Ιουλίου 2023 / 16:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πρεμιέρα της προετοιμασίας για τον Αστέρα Πετριτή η Τρίτη 1η Αυγούστου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου και η ενίσχυση της ομάδας συνεχίζεται.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πρεμιέρα της προετοιμασίας για τον Αστέρα Πετριτή η Τρίτη 1η Αυγούστου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου και η ενίσχυση της ομάδας συνεχίζεται. Η επιλογή ενός νεαρού ποδοσφαιριστή για την άμυνα του Αγ. Γωγουβίτη είναι η τελευταία της ομάδας, μιλάμε για ένα παιδί που έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Κ19 και έχει παίξει σε τρεις μεγάλες ομάδες, υποδομές ΠΑΟ, ΠΑΣ Γιάννενα και στην ΑΕ Λάρισας.

 

Η ανακοίνωση

 

Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άγγελου Γωγουβίτη. Ο νεαρός αμυντικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό, στον ΠΑΣ Γιάννενα και στην ΑΕ Λάρισας ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ19. Ευχόμαστε στον Άγγελο μία σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

 

Πέρας αυτής της μεταγραφής ο Αστέρας ενημέρωσε ότι ο Άγγελος Κουρτελέσης που ήλθε το Γενάρη στην ομάδα και πραγματικά βοήθησε πάρα πολύ, συμφώνησε και θα συνεχίσει μαζί της. Μιλάμε για ένα παίκτη «βασικό» στο δύσκολο Β΄ γύρο που έπαιξε για την ομάδα και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει ακόμη περισσότερο.

Τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Βάσσαλο εμπιστεύτηκε και φέτος ο Αστέρας για να είναι στο προπονητικό τιμ, όπου εκτός του Γιάννη Σφακιανάκη σαν προπονητή, έχει κλείσει τον Φ. Τάντη για την φυσική κατάσταση και τον Μ Μάρισιτς για την τεχνική.

ΦΩΤΟ@ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια