Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Ρουμανία στο Πανευρωπαϊκό η Στ. Ασημοπούλου

Πρωτάθλημα άρσης βαρών Εφήβων-Νεανίδων και Κ23
25 Ιουλίου 2023 / 15:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η συμμετοχή της Κερκυραίας αθλήτριας στο Πανευρωπαϊκό όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας είναι μεγάλη τιμή και γι αυτήν, αλλά και για τον προπονητή της και τον Αλκίνοο.

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ. Από την Δευτέρα 24 Ιουλίου βρίσκεται στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας η Στεφανία Μαρία Ασημοπούλου, για να πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρσης βαρών Εφήβων-Νεανίδων και Κ23. Η σπουδαία αυτή αθλήτρια ανήκει στον ΑΣ Αλκίνοο και έχει προπονητή τον Ηρακλή Ροδίτη, ο οποίος σχεδόν τριάντα χρόνια κάνει τεράστιο αγώνα να υπάρχει η άρση βαρών και στην Κέρκυρα.

Η συμμετοχή της Κερκυραίας αθλήτριας στο Πανευρωπαϊκό όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας είναι μεγάλη τιμή και γι αυτήν, αλλά και για τον προπονητή της και τον Αλκίνοο. Είναι αποτέλεσμα υπομονής και δουλειάς κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η Ελληνική αποστολή αποτελείτε από δυο αθλητές (Λαμπρίδη Κ., Κλιάμπα Ι.) και δυο αθλήτριες (Στρατουδάκη Μ.,, Στ.Ασημοπούλου). Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 3 Αυγούστου, με την Στεφανία να ξεκινάει την Πέμπτη στις 15:00.

 

ΦΩΤΟ@ΑΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια