Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζουν Τάντης, Μάρισιτς, Ρουμελιώτης στον Αστέρα Πετριτή

Αστέρας Πετριτή
24 Ιουλίου 2023 / 16:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Σιγά – σιγά φτιάχνετε και το ρόστερ, ενώ το προπονητικό τιμ, μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας με τον Γιάννη Σφακιανάκη, δεν θα μπορούσε να αλλάξει και αυτό το πιστοποιεί και η ανακοίνωση της ομάδας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή έχει προγραμματίσει σε μια εβδομάδα (1 Αυγούστου) να ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα σεζόν, μια σεζόν που γι αυτόν θα έχει ενωρίς το πρώτο του επίσημο ματς. Και αυτό στις 27 Αυγούστου θα δώσει το πρώτο ματς για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Σιγά – σιγά φτιάχνετε και το ρόστερ, ενώ το προπονητικό τιμ, μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας με τον Γιάννη Σφακιανάκη, δεν θα μπορούσε να αλλάξει και αυτό το πιστοποιεί και η ανακοίνωση της ομάδας. Έτσι οι περσινοί του συνεργάτες θα είναι για 2η σεζόν μαζί, σε μια προσπάθεια να πετύχουν τους στόχους της ομάδας, με βασικό την παραμονή στην κατηγορία.

 

Η ανακοίνωση

 

Για τη νέα αγωνιστική σεζόν, που θα βρει την ομάδα μας στην Γ' Εθνική κατηγορία οι άμεσοι συνεργάτες του προπονητή μας, Γιάννη Σφακιανάκη, θα είναι οι: Φίλιππος Τάντης, Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης και Μίλαν Μάρισιτς, Υπεύθυνος Προπονητής Τεχνικής Κατάρτισης

 

Πέραν αυτής της ανακοίνωσης, ο Αστέρας ενημέρωσε και για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σταύρο Ρουμελιώτη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που βοήθησε πολύ πέρσι, θα φοράει τη φανέλα του Αστέρα για δεύτερη σεζόν.

Περιμένουμε αυτή την εβδομάδα και άλλες επίσημες ανακοινώσει που θα αφορούν το ρόστερ της ομάδας, το οποίο θα συνεχίσει να ενισχύεται τουλάχιστον ως την έναρξη του πρωταθλήματος, αφού η ομάδα ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να δυναμώσει. 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια