Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγκέντρωση Τετάρτη 19/7 στη Στρογγυλή για τον Ατρόμητο

ΑΟ Ατρόμητος Στρογγυλής
18 Ιουλίου 2023 / 16:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Προσπάθεια από ανθρώπους που αγαπούν και έχουν υπηρετήσει τον Ατρόμητοι Στρογγυλής γίνεται έτσι ώστε η ομάδα να ενεργοποιηθεί και πάλι.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προσπάθεια από ανθρώπους που αγαπούν και έχουν υπηρετήσει τον Ατρόμητοι Στρογγυλής γίνεται έτσι ώστε η ομάδα να ενεργοποιηθεί και πάλι. Γιατί είναι λυπηρό ο Ατρόμητος που πέρασε από χίλια κύματα και άφησε το στίγμα του στο Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, να μην λειτουργεί. Πόσο μάλλον όταν κάποιοι άνθρωποι με πολύ προσωπική δουλειά και πολλά χρήματα από την τσέπη τους φρόντισαν να έχει ένα νοικοκυρεμένο γήπεδο μέσα στο χωριό, αλλά δυο χρόνια τώρα να μην έχουν ομάδα να παίζει.

Μια πρόσκληση, έστω και καθυστερημένη στέλνει η προσωρινή διοίκηση της ομάδας, με την ελπίδα ότι θα βρει ανταπόκριση και ότι θα μπορέσει να δραστηριοποιηθεί ξανά η ομάδα. Βέβαια τρέχουν οι ημερομηνίες, κυρίως για το μητρώο της ΓΓΑ, αλλά είναι σωστή η κίνηση έστω και τώρα. Έτσι την Τετάρτη 19 Ιούλη υπάρχει συνάντηση/συγκέντρωση στη Στρογγυλή που είναι εξαιρετικά σημαντική για την τύχη της ομάδας.

 

Κάλεσμα προσωρινής διοίκησης Ατρόμητου

 

Η προσωρινή διοίκηση του ΑΟ Ατρόμητος Στρογγυλής καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας την Τετάρτη 19/7/2023 και ώρα 7.30μ.μ. στον Πολιτιστικό Σύλλογο Στρογγυλής, για να συζητήσουμε για το μέλλον της ομάδας μας. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια