Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αστέρας ανανέωσε με τον Ι. Σφακιανάκη

Αστέρας Πετριτή
17 Ιουλίου 2023 / 16:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Είχαμε κάνει αναφορά από την περασμένη Πέμπτη 13/7 ότι μένει μόνο η ανακοίνωση της συνέχισης της συνεργασίας του Αστέρα Πετριτή με τον Ι. Σφακιανάκη, τον προπονητή με τον οποίο κατέκτησε σε ενάμιση χρόνο τα πάντα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχαμε κάνει αναφορά από την περασμένη Πέμπτη 13/7 ότι μένει μόνο η ανακοίνωση της συνέχισης της συνεργασίας του Αστέρα Πετριτή με τον Ι. Σφακιανάκη, τον προπονητή με τον οποίο κατέκτησε σε ενάμιση χρόνο τα πάντα. Είχε πάρει πρωτάθλημα, κύπελλο, άνοδο στην Γ΄ Εθνική μέσω μπαράζ και Σούπερ Καπ 2022, ενώ το 2023 έκλεισε με παραμονή στην Γ΄ Εθνική, αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου. Λογικό είναι η ομάδα του Αστέρα να θέλει να συνεχίσει με τον πιο επιτυχημένο προπονητή της ιστορίας του και η αμοιβαία εκτίμηση προπονητή και Δ.Σ. δεν θα μπορούσε να είχε διαφορετικό αποτέλεσμα από τη συνέχιση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Έμενε τυπικά (όπως είχαμε γράψει) η επίσημη ενημέρωση.

 

Το δελτίο τύπου

 

Το Δ.Σ. του Αστέρα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του, για μια ακόμη χρονιά, με τον κορυφαίο προπονητή Γιάννη Σφακιανάκη. Στόχος του Αστέρα είναι η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας καθώς και η βελτίωση και ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών που θέλουν να κάνουν το παραπάνω βήμα. Ο επαγγελματικός τρόπος δουλειάς που χαρακτηρίζει το Γιάννη Σφακιανάκη μαζί με την ποιότητα και την εμπειρία του, θα αποτελέσουν τη βάση για την επίτευξη των στόχων. Ευχόμαστε στον Γιάννη υγεία και επιτυχίες με τον Αστέρα!

 

Ο Γιάννης Σφακιανάκης έπιασε δουλειά εδώ και μέρες με το σωματείο, αφού έχει δώσει τις δικές του προτάσεις για το ρόστερ, που ήδη έχει ανακοινωθεί, ενώ σε συνεργασία με το Δ.Σ. προσπαθούν να ενισχύσουν την ομάδα με ότι καλύτερο μπορούν. Θα χρειαστεί χρόνος για να το πετύχουν, όμως οι κινήσεις τους είναι μελετημένες και στοχευόμενες. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες προετοιμασία, αφού θα πρέπει να δώσει το πρώτο επίσημο ματς στις 27 Αυγούστου για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος, που μπορεί να μην είναι σε προτεραιότητα, αλλά η ομάδα θα κυνηγήσει νίκη και πρόκριση.

Να σημειώσουμε ότι και φέτος ο Αστέρας θα χρησιμοποιήσει σαν έδρα το γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι, εκεί όπου ο Ι. Σφακιανάκης έχει δημιουργήσει μια μεγάλη Ακαδημία (συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό Πειραιώς), ενώ έχει και τρεις ομάδες που παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα (ΑΕ Κανονιού ανδρική στην Β΄ΕΠΣΚ και γυναικεία στην Γ΄ Εθνική, αλλά και ΠΑΟ Σφακιανάκης στην Α΄ ΕΠΣΚ).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια