Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωσε Γκασίδη, έκλεισε Δ. Κοιλιάρα ο Αστέρας

Αστέρας Πετριτή
13 Ιουλίου 2023 / 16:24
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η τελευταία ανακοίνωση της ομάδας, έχει να κάνει με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πάρη Γκασίδη, ενός ποδοσφαιριστή που βοήθησε πέρσι και η εισήγηση του προπονητή ήταν να παραμείνει στην ομάδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή συνεχίζει το σχεδιασμό του για την αγωνιστική σεζόν που έρχεται και αθόρυβα κάνει τις κινήσεις που απαιτούνται έτσι ώστε να εμφανιστεί δυνατός στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Οι πληροφορίες λένε ότι μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη η συμφωνία με τον Γιάννη Σφακιανάκη, τον προπονητή που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, δυο κυπέλλων, του Σούπερ Καπ και κράτησε την ομάδα στην Γ΄ Εθνική, αλλά θα είναι αυτός που θα κοουτσάρει και φέτος τον Αστέρα. Τυπικοί είναι οι λόγοι, σύντομα θα έχουμε την ανακοίνωση, όπως και του τιμ που θα πλαισιώνει τον άλλοτε άσσο του Αθηναϊκού και του ΑΟ Κέρκυρα.

Η τελευταία ανακοίνωση της ομάδας, έχει να κάνει με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πάρη Γκασίδη, ενός ποδοσφαιριστή που βοήθησε πέρσι και η εισήγηση του προπονητή ήταν να παραμείνει στην ομάδα.

 

Η ανακοίνωση

 

Ο Αστέρας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Πάρη Γκασίδη. Ο Πάρης αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα της περσινής επιτυχίας της ομάδας μας και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Αστέρα και την καινούρια χρονιά. Του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

 

Η ομάδα τα έχει βρει σε όλα και με τον Δημήτρη Κοιλιάρα, τον σπουδαίο αυτό μέσο, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Κορακιάνας, έχει όμως αγωνιστεί και ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου του Κρόνου στην Β΄ Εθνική. Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης με μεγάλη θητεία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Μπορεί να είναι 37 χρόνων, αλλά είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα του Ηρόδοτου, Πανιωνίου, Λεβαδειακού, Εργοτέλη, Παναχαϊκής, ενώ έχει 8 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων Κ21.

Μεγάλη απώλεια θα είναι για τον Αστέρα ο σπουδαίος κεντρικός κυνηγός, Δημήτρης Γραμμένος ο οποίος ήλθε για ένα εξάμηνο, οι πληροφορίες λένε ότι είναι κοντά σε επαγγελματική ομάδα της Κύπρου.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια