Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει με τον Αστέρα και ο Μ. Θηραιός

Αστέρασς Πετριτή
12 Ιουλίου 2023 / 17:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μετά τις ανανεώσεις των Χρ. Γεωργοπάλη, Γ. Γαρδικιώτη, Ν. Μεντή, Κ. Γεωργακόπουλου ήλθε η σειρά της ανακοίνωσης για τη συμφωνία συνέχισης της συνεργασίας με 5ο ποδοσφαιριστή της περσινής σεζόν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αργά αλλά σταθερά ο Αστέρας Πετριτή «κλείνει» τους ποδοσφαιριστές που θέλει, από το περσινό πετυχημένο ρόστερ, που κράτησε την ομάδα στην Γ΄ Εθνική και έφερε την ομάδα στην κορυφή της Κέρκυρας για 1η φορά στην ιστορία της.

Μετά τις ανανεώσεις των Χρ. Γεωργοπάλη, Γ. Γαρδικιώτη, Ν. Μεντή, Κ. Γεωργακόπουλου ήλθε η σειρά της ανακοίνωσης για τη συμφωνία συνέχισης της συνεργασίας με 5ο ποδοσφαιριστή της περσινής σεζόν. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Μάρκο Θηραιό, ένα παιδί που βοήθησε πολύ την ομάδα, ικανό και στο σκοράρισμα.

 

Η ανακοίνωση

 

Το Δ.Σ. του Αστέρα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Θηραιό. Ο Μάρκος θα φοράει τη φανέλα του Αστέρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια