Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή του Κ. Κυπτίου στην ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ Λευκίμμης
11 Ιουλίου 2023 / 15:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έδειξε ότι επανήλθε 100% από τον τραυματισμό του, η διοίκηση και ο προπονητής της ΑΕΛ γνωρίζοντας την ποιότητα του ανθρώπου και αθλητή, φρόντισαν να τον προσεγγίσουν για να επιστρέψει στην ομάδα, αφού πέραν της ποιότητας έχει μεγάλη εμπειρία για την Γ΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Κώστας Κυπτίου είναι ένας ποιοτικό μέσος, ο οποίος έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με την ΑΕ Λευκίμμης, αλλά ένας τραυματισμός του πριν δυο χρόνια, τον οδήγησε στο χειρουργείο. Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Κέρκυρα και τη σεζόν που τελείωσε φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Περιβολίου, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις βοηθώντας την ομάδα να τερματίσει πολύ ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ κυνηγούσε την κορυφή ως το τέλος σχεδόν.

Έδειξε ότι επανήλθε 100% από τον τραυματισμό του, η διοίκηση και ο προπονητής της ΑΕΛ γνωρίζοντας την ποιότητα του ανθρώπου και αθλητή, φρόντισαν να τον προσεγγίσουν για να επιστρέψει στην ομάδα, αφού πέραν της ποιότητας έχει μεγάλη εμπειρία για την Γ΄ Εθνική. Τα βρήκαν διοίκηση και ποδοσφαιριστής, θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα ο Κώστας όπως ενημέρωσε η ομάδα.

 

Η ανακοίνωση για Κ. Κυπτίου

 

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει τη μεγάλη επιστροφή ενός από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα της.

Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια