Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Θ. Μαρτίνος ανέλαβε τις Ακαδημίες της Ολυμπιάδας

Ακαδημίες Ολυμπιάδας
11 Ιουλίου 2023 / 15:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον καθηγητή Φυσικής αγωγής, ο οποίος έχει πολλά «ένσημα» στο χώρο της προπονητικής, είτε σε ομάδες ανδρών του νησιού, είτε σε Ακαδημίες και σίγουρα είναι μια εξαιρετική επιλογή από το Δ.Σ. της ομάδας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε από την Ολυμπιάδα το «διαζύγιο» με τον προπονητή των Ακαδημιών κ. Γρ. Τσιτούρα. Η ομάδα των Καρουσάδων, όπως άλλαξε προπονητή (Σιδηρόπουλος αντί Καλούδη) στην ομάδα των ανδρών, άλλαξε και στις Ακαδημίες, αφού ανακοίνωσε τον Θανάση Μαρτίνο. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον καθηγητή Φυσικής αγωγής, ο οποίος έχει πολλά «ένσημα» στο χώρο της προπονητικής, είτε σε ομάδες ανδρών του νησιού, είτε σε Ακαδημίες και σίγουρα είναι μια εξαιρετική επιλογή από το Δ.Σ. της ομάδας.

 

Η ανακοίνωση

 

Το Δ.Σ της Ολυμπιάδας Καρουσάδων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι νέος επικεφαλής προπονητής στα τμήματα της ακαδημίας μας είναι ο Θανάσης Μαρτίνος.

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος UEFA B'.

Έχει αγωνιστεί στο σωματείο μας στην Δ' Εθνική κατηγορία, καθώς έχει δουλέψει και προπονητής της ανδρικής ομάδας .

Όσον αφορά τις υποδομές έχει εργαστεί ως Ενωσιακός προπονητής στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κέρκυρας για 4 χρόνια και έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής επί σειρά ετών στις ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα και Ολύμπου.

Του ευχόμαστε υγεία και δημιουργία στο δύσκολο αυτό κομμάτι των υποδομών στηρίζοντας τον σε οτιδήποτε χρειαστεί για τους μικρούς μας αθλητές.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια