Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ντένις Επστάιν: Βαθμούς και με Παναθηναϊκό

ΑΟΚΚ
19 Ιανουαρίου 2017 / 16:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο γερμανός επιθετικός της Κέρκυρας Ντένις Επστάιν, πλήγωσε την παλιά του ομάδα, αφού σκόραρε και ουσιαστικά είχε το μεγαλύτερο μερίδιο στο 2ο γκολ

που πέτυχε σε βάρος της ομάδας του ο Φυτανίδης, αλλά  φυσικά παίζει στην Κέρκυρα και ίδρωσε τη φανέλα για να πάρει το τρίποντο ο ΑΟΚΚ.

Έδειξε να ξεπερνά πλέον τον αγώνα και το μυαλό του να πηγαίνει στο επόμενο ματς και σε συνέντευξη του είπε: «Πέρασα ωραία στο Περιστέρι, αλλά τώρα η Κέρκυρα είναι η ομάδα μου…  ήταν πάρα πολύ σημαντικό διπλό για εμάς, γιατί είχαμε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς νίκη. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και όχι τόσο μακριά, τώρα έχουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας και φυσικά θέλουμε να πάρουμε και εκεί βαθμούς».

Όσο για το που κρίθηκε το ματς τόνισε: «Είχαμε εξαιρετικό ξεκίνημα με γκολ στην πρώτη μας ευκαιρία και μετά ήταν πιο εύκολο. Είχαμε το πλεονέκτημα, παίξαμε εναντίον 10 και 9 ποδοσφαιριστών και ήταν πιο εύκολο, αλλά νομίζω πως το μυστικό ήταν το γρήγορο τέρμα που πετύχαμε».
Για το δικό του γκολ και τη συνέχεια δήλωσε:  «Δεν έχει σημασία αν θα σκοράρω απέναντι στον Ατρόμητο, θέλω να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι και αυτό συνέβη τώρα, είναι ωραίο, όχι επειδή έγινε κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά γιατί βοήθησα την ομάδα μου».
Τέλος για τη συνέχεια και το στόχο της παραμονής κατέληξε:  «Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα περιμένουμε τον Παναθηναϊκό και στην συνέχεια θα δούμε τι θα συμβεί».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια