Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού ο Ι. Οικονόμου αντί Αυγενάκη

Αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού
27 Ιουνίου 2023 / 15:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Κέρκυρα έχει πατώσει στις αθλητικές υποδομές και ελπίζει ότι ίσως κάτι αλλάξει στο άμεσα μέλλον, αλλά αυτό πρέπει να γίνει από δικές μας διεκδικήσεις και όχι από τον κ. Ι. Οικονόμου.

ΑΘΗΝΑ. Μετά από τέσσερα χρόνια ο Λ. Αυγενάκης σαν Υφυπουργός αθλητισμού, έφυγε από το πόστο του και στην θέση του ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης έβαλε τον Γεωπόνο, τέως Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Ο νέος υπεύθυνος αθλητισμού της χώρας γεννήθηκε στη Λαμία το 1973, τελείωσε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ενώ εργάστηκε ως γεωπόνος, αναπτύσσοντας παράλληλα δραστηριότητα στην εμπορία και παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων.

Δεν ξέρουμε τι περισσότερο ή λιγότερο θα κάνει στο χώρο του αθλητισμού από τον Λ. Αυγενάκη που ορίστηκε Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Άλλωστε μετράει η πολιτική της κάθε κυβέρνησης στον αθλητισμό και η δυνατότητα διεκδίκησης σε κάθε νομό από τους τοπικούς άρχοντες (Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δημάρχους κλπ). Η Κέρκυρα έχει πατώσει στις αθλητικές υποδομές και ελπίζει ότι ίσως κάτι αλλάξει στο άμεσα μέλλον, αλλά αυτό πρέπει να γίνει από δικές μας διεκδικήσεις και όχι από τον κ. Ι. Οικονόμου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια