Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει με Π. Κορομπόκη η ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ Λευκίμμης
23 Ιουνίου 2023 / 15:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Όταν έχει τέσσερα επιτυχημένα χρόνια σε μια ομάδα,, λογικό είναι η διοίκηση να θέλει η συνεργασία να συνεχιστεί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν έχει τέσσερα επιτυχημένα χρόνια σε μια ομάδα,, λογικό είναι η διοίκηση να θέλει η συνεργασία να συνεχιστεί. Αυτό έγινε και στην περίπτωση του προπονητή Παναγιώτη Κορομπόκη (παλιού άσσου του Αθηναϊκού και του ΑΟ Κέρκυρα), ο οποίος συμφώνησε με την «Βασίλισσα του Νότου» να οδηγήσει για 7η συνεχόμενη χρονιά την κερκυραϊκή ομάδα στην «νέα» Γ΄ Εθνική των 4 ομίλων και των 18 ομάδων.

Ήταν η πρώτη κίνηση στο σχεδιασμό που ξεκίνησε η διοίκηση της ΑΕΛ, με την ανακοίνωσή της να αναφέρει:

«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας Παναγιώτη Κορομποκη, για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο! Καλή επιτυχία coach!»

Πέραν αυτού η ομάδα προχωράει και στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, αφού με αυτά ενισχύεται οικονομικά και όλοι γνωρίζουμε ότι οι απαιτήσεις της νέας σεζόν θα είναι μεγαλύτερες από ποτέ. Έτσι κυκλοφορούν τις επόμενες μέρες και εκτιμούμε ότι ο κόσμος που είναι πιστός δίπλα στην ομάδα, θα τα εξαφανίσει, έτσι ώστε να την στηρίξει και οικονομικά, αφού θα αρχίσουν τα κλεισίματα παικτών και οι μεταγραφικές κινήσεις και χρειάζεται μετρητά ώρα.

 

Η ανακοίνωση για τα διαρκείας

 

Σε λίγες μέρες τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023-24.

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η ΑΕΛάρα μας εκπροσωπεί όλο το νησί στη Γ' Εθνική Κατηγορία! Μια χρονιά που θα έχει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και για να τα καταφέρουμε σας θέλουμε όλους δίπλα μας!

Κόσμος, Διοίκηση, παίχτες, όλοι μια γροθιά για την Αθλητική Ένωση Λευκίμμης!!!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια