Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Λ. Στούπας νέος πρόεδρος στον Αστέρα Πετριτή

Αστέρας Πετριτή
22 Ιουνίου 2023 / 15:59
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

α είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά αφού το νέο Δ.Σ. αρχικά πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον, να αποφασίσει τη συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική (ως 15 Ιουλίου η δήλωση συμμετοχής), εκεί όπου η ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι εκλογές στον Αστέρα Πετριτή της περασμένης Κυριακής (18 Ιούνη) εξέλεξαν το νέο Δ.Σ. που ανέλαβε την ομάδα με σκοπό και στόχο να την κρατήσει ψηλά και να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά αφού το νέο Δ.Σ. αρχικά πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον, να αποφασίσει τη συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική (ως 15 Ιουλίου η δήλωση συμμετοχής), εκεί όπου η ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Μια απόφαση που είναι καθοριστική, αφού τη νέα σεζόν 2023-24 θα έχουμε την πιο δύσκολη Γ΄ Εθνική των τελευταίων 20 χρόνων. Μόλις 4 Όμιλοι των 18 ομάδων, πολλά εκτός έδρας ματς και για να σταθείς πρέπει να υπολογίζεις ένα μπάτζετ που θα ξεπεράσει κατά πολύ τις 150.000€ αν θες να βάλεις στόχους παραμονής.

Το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιούνη, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Αστέρα, ένα πολυπληθές συμβούλιο (και σωστά έπραξαν, γιατί χρειάζεται κόσμος να τρέξει και να βοηθήσει), που πρέπει άμεσα να ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Πρόεδρος όπως είχαμε αναφέρει την περασμένη εβδομάδα θα ήταν ο κ. Λεωνίδας Στούπας, ενώ υπάρχουν και τα περισσότερα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ.

Η ανακοίνωση του Αστέρα

Συγκροτήθηκε σήμερα (21/6) σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Πετριτή, το οποίο αποτελείται από τους κάτωθι:

Πρόεδρος: Λεωνίδας Στούπας

Αντιπρόεδροι: Βλαχόπουλος Δημήτρης και Καλούδης Κωνσταντίνος

Γενικός Γραμματέας: Παγκράτης Χαράλαμπος

Οικονομικοί Υπεύθυνοι: Παγκράτης Φώτης και Κουρτέσης Νίκος

Γενικοί Αρχηγοί: Γουρδούκης Σπύρος και Γεωργοπάλης Γεώργιος

Τεχνικοί Διευθυντές: Στούπας Σπύρος και Στούπας Γεράσιμος

Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων: Στούπας Κωνσταντίνος

Υπεύθυνος Τύπου: Ίσερης Δημήτρης

Υπεύθυνος Γηπέδου: Παγκράτης Κώστας

Μέλη: Κουρτέσης Νίκος, Κουρτέσης Αντώνης, Κουρτέσης Μιχάλης, Κουρτέσης Νίκος, Στούπας Δημήτρης, Παγκράτης Νίκος, Παγκράτης Γεώργιος και Ίσερης Αθανάσιος.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια